Americanii sunt supăraţi pe Germania, pentru că nu sprijina un „război” cu...

Americanii sunt supăraţi pe Germania, pentru că nu sprijina un „război” cu ruşii…

0 400
După ce forţe „oculte” din industria automobilistica americana au lovit …cu manta înfirma emblema a statului german, prin “scandalul Volkswagen”, cancelarul neamţ, madam Merkel, dă o lovitură de „raspuns” americanilor… în conflictul din Siria!
Cancelarul german Angela Merkel suprinde printr-o poziţie referitoare la Siria care ar fi mai apropiată de varianta propusă de Rusia decât de cea susţinută de SUA. Aceasta a estimat joi că se impune cooptarea preşedintelui sirian Bashar al-Assad la găsirea unei soluţii la conflictul care macină ţara de mai bine de patru ani şi a provocat deja exilul foarte multor sirieni care au fugit din calea războiului.
Adica sa nu procedam ca in Ucraina,cand am fugarit …im bratzele rusilor un presedinte ales de popor, inventand un „maidan democratic”,carea declansat hetacomba ucraineana!!angela-merkel-tel
‘’Noi trebuie să vorbim cu mai mulţi actori şi aceasta înseamnă,ne place ori nu şi cu Bashar al-Assad, dar mai sunt şi alţii’‘, a declarat cancelarul german. Trebuie să vorbim ‘’nu doar cu Statele Unite, cu Rusia, ci, de asemenea, cu parteneri regionali importanţi, precum Iranul, cu ţări sunnite ca Arabia Saudită’’, a pledat , cu intelepciunea varstei, Angela Merkel, potrivit Agerpres.

P.S.
De ce  nu e o surpriză poziţia lui Merkel?
Pentru că suntem siguri că a fost presată de marii industriaşi germani să nu mai ţină partea Statelor Unite, mai ales că acum că şi germanii şi-au dat seama că forţe oculte din SUA vor să lovească în Germania, odată cu scandalul Volkswagen si BMW, (“Scandalul Volkswagen loveşte puternic în inima Germaniei. O să vedeţi de-acum înainte multe contre între Germania şi SUA, iar poziţia lui Merkel de izilele trecute e doar începutul!
Ne pasă foarte mult faptul că musulmanii violează femei în Germania. În Germania prostituţia e legală şi depravarea liberală a atins cote maxime. Ce înseamnă să fii terorist? Să răspândeşti teroarea! Cine răspândeşte teroarea? Poate…MASS-MEDIA marilor companii!
Politic, Germania nu prea e stat independent şi suveran, dar cand ii ajunge cutitul la os, este obligata la autoaparare!
Oare?! Păi ia să vedem! Germania are „uzine de maşini”, dar care sunt listate la bursele din Londra şi New York. Are pe teritoriul său baze americane de decenii, NSA îi ascultă pana si telefonul lui Merkel …
Datoria publică e uriaşă şi este în mare parte la băncile americane!!.
Cand Germania mişcă în front, primeşte  una peste bot de la Unchiul Sam: ba cu o criză, ba cu o prăbuşire a zonei euro „din cauza Greciei”, ba cu un val de refugiaţi musulmani…
Dar, teoretic, Germania este un stat suveran şi independent!…
Există un curent de propagandă soroşisto-americano-israelit, care acreditează ideea, la care mulţi „fraierologi au pus botul”, cum că Germania ar fi o mare putere imperialistă şi frau Merkel o mare… hitleristă. Adevărul e că puternica Germanie economica s-a fragilizat la ora actuală si este kaka-maka în plan geopolitic.
Este o slugă a SUA/UK/Israel, care încearcă cu disperare să-şi protejeze interesele şi relaţiile fructuoase economic cu Rusia.
europe-vs-usa-36-s
Băncile centrale au mai puţin aur în depozitele lor, decât crede marea majoritate europeana !! Această situaţie este rezultatul… politicilor Fondului Monetar Internaţional care le permite acestor bănci centrale să îşi ascundă adevărata … cantitate de aur aflată în depozitele lor. Dar dispariţia aurului din depozitele băncilor centrale nu este deloc recentă. Aşa că este oare o simplă coincidenţă faptul că Bundesbank (Banca Centrală a Germaniei) spune că aurul Germaniei se află în depozitele SUA, Marii Britanii şi Franţei? Aliaţii practic au manipulat Germania în toţi aceşti ani obligând-o să îşi stocheze aurul în băncile lor.
Europa este atacată în prezent pe toate planurile, mai puţin cel direct militar:
– Economic (crize, embargouri, inginerii financiare).
– Psihologic (propagandă mass-media, atentate).
– Demografic (prin afluxul de refugiaţi şi imigranţi).

– Cultural (corectitudine politică, liberalism, homosexualitate, pedofilie, ateism, cultul minorităţilor).
– Geoclimatic (secetă, caniculă furtuni, inundaţii).
– Politic (şantaj şi corupere a guvernanţilor).
– Informativ (spionaj şi supraveghere a comunicaţiilor).
Iar „duşmanul” care atacă Europa nu este, aşa cum ar crede unii,nici Rusia (ce si-ar bate inutil,un cui in talpa!) si nici musulmanii,care nu sunt in stare…Atunci de ce sunt ingrijorati si impotriva cui sunt „fibrilatzi”americanii?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.