Amenzi – record la Brasov

Amenzi – record la Brasov

0 147

Suma colectata de politistii brasoveni de la diferiti contravenienti, in cursul unei singure saptamani, este de doua sute de mii lei, aceasta fiind o valoare record a amenzilor aplicate de politistii braºoveni pe timp de doar o saptamana.
Iata si cum au ajuns oamenii legii la aceasta performanta. Ei au organizat razii in tot judetul, in scopul de a asigura ordinea si linistea publica, pentru linistea noastra, a cetatenilor care vor sa-si duca viata normal prin reducerea fenomenului infractional.
În timpul acþiunilor au fost legitimate circa patru mii de persoane, fiind controlate si circa doua mii de autovehicole.
Ca urmare a acestor actiuni au fost aplicate, per total, peste o mie de sancþiuni, procese verbale in valoare de aproape doua sute de mii de lei.
De asemenea au fost depistate si retinute, in timpul acestor actiuni de control, unsprezece persoane care se sustrageau de la executarea unor condamnari definitive la pedepse cu închisoarea, cei identificati de politisti fiind retinuti, bagati in beciul Politiei, dupa care vor fi trimisi la mititica, dupa gratii.
Surse din cadrul Politiei au afirmat ca astfel de razii vor fi organizate si in perioada urmatoare, in scopul curatirii padurii sociale de aceste uscaturi care ii pateaza cu duhoarea ilegalitatilor – contraventii sau infractiuni – respiratia normala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.