Ambasadorul SUA ingrijorat pentru derapajele privind respectarea drepturilor omului si proliferarea...

Ambasadorul SUA ingrijorat pentru derapajele privind respectarea drepturilor omului si proliferarea coruptiei in Romanika!

0 437

Unul dintre bărbaţii care a participat la atacul armat soldat cu moartea a cinci poliţişti în Dallas voia să ucidă albi, a anunţat vineri şeful poliţiei locale, precizând că acest suspect nu este afiliat niciunui grup, relatează AFP. Acest bărbat, izolat într-o clădire, a fost ucis de forţele de ordine cu ajutorul unui robot telecomandat care purta o bombă, a precizat şeful poliţiei. ‘Suspectul a spus că voia să omoare albi, în special poliţişti albi’, a declarat David Brown, referindu-se la declaraţiile făcute de acesta în timpul negocierilor cu poliţiştii.
”Fractura” între poliţişti şi cetăţeni trebuie să înceteze, a spus şeful poliţiei din Dallas după atacul coordonat din noaptea de joi spre vineri soldat cu moartea a cinci poliţişti care a fost declanşat în timpul unei manifestaţii de comemorare a americanilor de culoare ucişi de poliţişti în SUA. ‘dallas ATAC- IULIE 2016Nu există cuvinte pentru a descrie atrocitatea care ne-a lovit oraşul. Tot ce ştiu este că trebuie să înceteze această fractură între poliţişti şi cetăţeni’‘, a declarat şeful poliţiei în cadrul unei conferinţe de presă, conform Agerpres.

P.S. Domnu’ ambasador, ce e domle la D-voastra acasa, ca la Bucuresti, de Ziua Americii ati declarat altceva!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.