Ambasadorul Statelor Unite în România pleacă neregretat de nimeni! De ce ar...

Ambasadorul Statelor Unite în România pleacă neregretat de nimeni! De ce ar face-o?

2 54

Cel mai antipatic ambasador al SUA în România din acest secol, Adrian Zuckerman, părăsește țara noastră fără să existe un motiv oficial.
Numit în funcție de Donald Trump, Zuckerman s-a remarcat negativ în presa românească prin amestecarea grosolană și nediplomatică în politica noastră dâmbovițeană, demonstrând ca și Trump, reale valențe antidiplomatice.
A demonizat PSD-ul, cerând scoaterea acestuia din toate structurile de putere și chiareliminarea acestuia din politica relevantă, a cerut imperativ cedarea principalelor companii românești rentabile cumpărătorilor străini, pentru chipurile păstrarea spiritului competitiv și liberei concurențe.
A aplaudat achizițiile de armament din SUA prin achitarea unor imense avansuri, înainte să fie livrată vreo piesă de armament.

România, o simplă slugă pentru Departamentul de stat american și trimisul acesteia

A tratat România ca pe o colonie din lumea a treia, cu aroganța stăpânului de sclavi, uitând că este vorba de un parteneriat între țara noastră și SUA. A beneficiat de slugărnicia dezgustătoare a incompetentului și redusului nostru ministru de externe, Bogdan Aurescu, căruia i s-a inserat la naștere o macaroană fiartă în loc de coloană vertebrală.
Ambasadorul Zuckerman prefera  îndeosebi poziția rabatat în poziția frânt de mijloc a execrabilului ministru de externe român, iar deseori folosea un ton condescendent cu acesta, aproape solicitându-i să-i lustruiască pantofii de firmă. Aurescu întotdeauna i-a făcut pe plac, întotdeauna prezentându-se umil la ordinul lătrat în genul lui Trump al ambasadorului, la sediul ambasadei SUA.
Nu a apărat niciodată onoarea României în relația cu ambasadorul. Plecarea intempestivă a lui Zuckerman are legătură se pare cu profunda nemulțumire a Departamentului de Stat American în legătură cu activitatea sa în România.

Aurescu, lingău până la capăt
„Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit luni, la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman, în vizită de rămas-bun.
Ministrul Bogdan Aurescu a transmis aprecierea părții române pentru activitatea ambasadorului Zuckerman, pe parcursul mandatului acestuia la București, pentru implicarea dinamică în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic bilateral”, transmite MAE, în modul slugarnic cu care ne-a obișnuit.
Lui Bogdan Aurescu i-a fost astfel diminuată cu 50% aria actelor administrative-diplomatice de lins postamentul stăpânilor, rămânând numai cu cel al președintelui Iohannis, profund insuficient pentru sluga Aurescu.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Duca-se in PIZDA MASII, BUTOIUL de CACAT JIDANO-AMERICAN !

    Daca pleaca in PIZDA MASII si URANGUTANUL NAZIST impreuna cu PRIMA CURVA a Romaniei -,”nevasta-sa” va disparea complet mirosul de CACAT din tara.

  2. Mateescule, gigoloi ofilit, iar verși lături? Țucărmanu a făcut bine că a dat în ciuma roșie, șobolanii ăștia trebuind a fi lichidați!

    Și mulțumită cui ne tratează muricanii ca pe-o colonie de rangul al treilea? NU MULȚUMITĂ DEJECȚIILOR PESEDISTE, CELE CARE AU DISTRUS TOT ÎN ȚARA ASTA!?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.