Ambasadorul Japoniei În România s-a întâlnit inutil cu prefectul Brașovului

Ambasadorul Japoniei În România s-a întâlnit inutil cu prefectul Brașovului

1 63

Vineri a avut loc o întâlnire interesantă la Prefectură, mai precis a prefectului Cătălin Văsii și a vicepreședintelui Consiliului județean, Szenner Zoltan, cu ambasadorul Japoniei în România, Excelența Sa Hiroshi Ueda. Întâlnire pe cât de inutilă pe atât de irelevantă, nu datorită ambasadorului, care are o importanță deosebită pentru România, ci datorită irelevanței și neputinței celor doi brașoveni în a aborda problemele de investiții ale Brașovului. Ca de exemplu proiectul trenului metropolitan care ar urma să lege Brașovul de aeroport și de localitățile din jurul municipiului. Un proiect de mică anvergură pentru Japonia, care are o imensă experiență în trenuri de mare viteză.

Ambasadorul Japoniei s-a prefăcut interesat de discuția inutilă cu Văsii și cu Zoltan
Poate dacă ambasadorul ar fi discutat cu Emil Boc, s-ar fi ales cu un obiectiv serios de investiții la Cluj și în Ardeal, demn de o asemenea țară avansată tehnologic, cum este cea de la extremitatea Asiei.
Dar așa, prefectul Brașovului care n-are niciun fel de atribuții în inserarea de proiecte în PNRR, iar useristul Zoltan care iarăși nu are atribuții relevante în CJ Brașov, n-au făcut altceva decât să irosească timpul prețios al ambasadorului Japoniei.

BRAȘOV. Japonezii, interesați de... - Portal MyTex - știri Brașov

Aspect pe care desigur E.S.Hiroshi Ueda l-a sesizat, dar n-a lăsat să transpară acest lucru datorită binecunoscutei politeți japoneze.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Cu mare regret constatam ca…,asa este:
    „E inutil sa mai vorbim degeaba”…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.