Alte dezvaluiri ale lui Sorin Rosca Stanescu

Alte dezvaluiri ale lui Sorin Rosca Stanescu

0 190

Aveti in facsimil, in locul obisnuitelor poze, documentul atasat de Sorin Rosca Stanescu pe blogul sau.

Sorin Rosca Stanescu, pe care repet, nu ma omor sa-l agreez, dar il felicit pentru curajul de a dezvalui un adevar care s-ar putea sa fie benefic tarii, afirma, in continuarea dezvaluirilor, ca institutiile statului stiau despre activitatea reala a ROMAGRO CEREAL inca din ianuarie 2009.
Sorin Rosca Stanescu a publicat recent, pe blogul sau, noi documente si informatii cu privire la scandalul Mircea Basescu. Editorialistul de la Ziua dezvaluie faptul ca cinci servicii si institutii ale statului roman stiau inca din ianuarie 2009 despre activitatea reala a societatii ROMAGRO CEREAL S.R.L.
Sorin Rosca Stanescu a publicat, marti, noi documente pe blogul personal.
„Am documente care demonstreaza ca, inca din 21 ianuarie 2009, cinci servicii si institutii ale statului roman au fost informate de catre chestorul de politie Mihai Stoica asupra faptului ca INTERPOL Bruxelles Belgia a transmis un mesaj urgent, prin care se solicita informatii vizand persoane si operatiuni financiare derulate de un important asociat ROMAGRO CEREAL S.R.L.”, scrie S.R. Stanescu.
La final, jurnalistul concluzioneaza cu o ipoteza soc.
„Fac precizarea ca, inca din primavara, presedintele Romaniei Traian Basescu a fost pus la curent cu rezultatele anchetei, care conduceau catre fratele sau”, afirma Stanescu.

Iata si pista INTERPOL Belgia
25 August, 2009 ·
Public mai jos un document care demonstreaza ca, inca din 21 ianuarie 2009, cinci servicii si institutii ale statului roman au fost informate de catre chestorul de politie Mihai Stoica asupra faptului ca INTERPOL Bruxelles Belgia a transmis un mesaj urgent, prin care se solicita informatii vizand persoane si operatiuni financiare derulate de un important asociat ROMAGRO CEREAL S.R.L. Acest document, pentru a fi inteles, va trebui pus in relatie cu cele pe care le voi posta ulterior. In final, pentru prima data, pe aceasta cale, apare in investigatiile noastre Cornel Purcarea. Cel care, beneficiind de concursul lui Mircea Basescu, a organizat “operatiunea arme”. Fac precizarea ca, inca din primavara, Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost pus la curent cu rezultatele anchetei, care conduceau si catre fratele sau.

Acest document – si probabil si cele ce vor mai urma – sunt convins ca este real. Nu stiu cum a ajuns in posesia sa Sorin Rosca Stanescu, dar acest lucru nu conteaza. Si ma bazez in credinta ca este real pe faptul ca S.R.S este un vulpoi harsait in ziaristica si stie ce i-ar pati pielea daca ceea ce afirma nu este real: sunt ani de puscarie, mai ales ca este vorba de acest nivel inalt, si a personajelor, si a afacerii. Si vazand documentul imi pier orice dubii asupra vinovatiei Basestilor & gasca.
Nu va impiedic sa aveti alta parere, insa va indemn la gandire logica.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.