Alte “cinci minute” basesciene

Alte “cinci minute” basesciene

0 53

Recent, Basescu a declarat, sus si tare, ca dupa ce-si termina mandatul o termina si cu politica. Dar Basescu este deja cunoscut pentru declaratiile sale categorice pe care apoi nici nu se gandeste sa le respecte.
Traian Basescu este la al doilea mandate, adica la ultimul, conform Constitutiei. Dupa incheierea acestuia, seful statului „a terminat-o cu politica”. Declaratia a fost facuta la postul de televiziune OTV, acela de nisa al pupincuristului Dan Diaconescu, unul din putinele posturi in care Basescu s-a simtit cu adevarat bagat in seama, aproape ca Elodia si un intreg cortegiu de figure dubioase, aduse din filme de groaza.
„Eu nu mai candidez. Dupa ce termin cu functia de presedinte, am terminat-o cu politica”, a spus Traian Basescu.
Pai da, ca si porcul a spus: “Nu mai mananc rahat decat pe asta, ca e cald”.
Acuzat, in repetate randuri, ca a organizat referendumul pentru a schimba Constituþia in favoarea sa, Traian Basescu a negat orice implicare spre folosul propriu, in efectuarea acestui demers.
„Singura mea intentie este saa avem o Constitutie care sa impinga statul la modernizare”, a incheiat Basescu.

Ia sa veem cat de greu ii va fi lui Basescu sa-si mai traga de-un mandate, mai incolo, dup ace va mai slabi Opozitia si-si va trage in tara o stare de partid unic. Basmele cu plecatul pe mare sunt pentru fraieri, caci una este sa stai luni de zile intr-o cabina ingusta si cu pat fara femei, decat eventual cu Manuela, si alta este sa te lafai in ditamai palatal, comandand in dreapta si stanga peste o tara. Iar orgoliul si si caracterul diavolesc si perfid la asta il vor indemna pe Basescu, veti vedea.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.