Altă manipualre, altă psihoză: așa zisul “asterisc suspect” de pe buletinele de...

Altă manipualre, altă psihoză: așa zisul “asterisc suspect” de pe buletinele de vot de la Referendumul pentru Familie care… NU AU FOST ÎNCĂ TIPĂRITE

0 412

A început și urmează o perioadă de maximă manilpulare orchestrată de agenții globalizării, ai neomarxismului și ai comunității homosexualilor, cu privire la Referendumul pentru Familie. Conștienți de faptul că dacă acest Referendum va fi validat, cu condiția ca ȘASE MILIOANE DE ROMÂNI să se prezinte la vot, căsătoriile homosexuale și înfierea copiilor de către cuplurile Gay sunt blocate cel puțin pentru câteva zeci de ani, agenții acestora se luptă cu disperare să îi manipuleze pe cei neinformați și pe cei munciți de o ură profundă împotriva PSD-ului (justificată, de altfel) astfel încât să nu se prezinte la vot…
În consecință, caută să îi convingă, pe de o parte, că este Referendumul PSD-ului (deci participarea la vot = susținere pentru PSD), iar pe de altă parte că întrebarea care va fi pusă la Referendum, ca și “asteriscul suspect” care apare în simulările de buletin de vot lansate pe piață, arată intenția politicienilor corupți de a-i face pe români să valideze printr-un “vot în alb” cine știe ce grozăvii în Constituția României. Care este realitatea? Iat-o:

  1. Referendumul NU este al PSD-ului. Toți cei care pretind asta sunt ori ignoranți, ori agenți neomarxiști. Proiectul inițierii Referendumului pentru Familie aparține societății civile, mai exact Coaliției pentru Familie, a fost inițiat în urmă cu 3 ani când au fost adunate trei milioane de semnături de susținere pentru această inițiativă. Într-o astfel de situație, prin lege, politicienii sunt OBLIGAȚI să organizeze un referendum pentru a afla dacă există un consens național în modificarea Constituției. Ideea este că politicienii noștri au tergiversat de trei ani organizarea acestui Referendum. Până la urmă se organizează acum și, chiar dacă PSD-ul vrea să se folosească de el pentru capital de imagine, acțiunea în sine este prea importantă pentru România și trebuie să fii prost grămadă ca să nu participi la acest Referendum, doar pentru că în momentul organizării PSD-ul este la putere.
  2. În ceea ce privește întrebarea de la Referendum, aceasta este pusă în acest fel, nu pentru că PSD-ul (oricât ar fi el de corupt) ascunde ceva în spatele ei, ci pentru că Legea 3/2000 (Poți verifica legea AICI), “Legea referendumului”, prevede la articolul 7urmatoarele:  “(1) Cetăţenii care participă la referendum au dreptul să se pronunţe prin „DA“ sau „NU“ la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?”. Asta înseamnă că cei care participă la vot trebuie să fie oameni informați, ceea ce implică un grad ridicat de responsabilitate civică și de cultură democratică.
  3. Peste toate și-a mai făcut loc în spațiul virtual și nebunia “asteriscului suspect” care apare pe simulările de buletin de vot lansate pe piață și care arată cât de naivi sunt unii români. Păi bine, oameni buni, NU ȘTIAȚI că Buletinele de Vot nu au fost încă tipărite și că încă nu se știe cum va fi grafica și cum va arăta buletinul în final? Chiar așa de ușor înghițiți orice gogoașă aruncată pe internet de propaganda neomarxistă?
    Să o spunem și băbește: NU EXISTĂ NICIUN ASTERIX pentru că ce vedeți pe internet este o simulare făcută de cineva care dorește să nu participați la vot.
  4. Nu uitați: Referendumul se desfășoara în zilele de 6 și 7, nu DOAR pe 7, așa cum apare în Buletinul de Vot contrafăcut!

 

Așadar, mergeți la vot și spuneți DA! Nu vă mai lăsați manipulați. Credeți că familia naturală trebuie să fie formată dintr-un bărbat și o femeie? Atunci pe 6 și 7 octombrie prezentați-vă la secțiile de votare!

http://www.cunoastelumea.ro &

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.