Alianța USR-PNL, blocată și la Brașov. Primarul Coliban vrea totul – a...

Alianța USR-PNL, blocată și la Brașov. Primarul Coliban vrea totul – a luat din atribuții viceprimarului liberal

1 64

Faptele si mofturile dâmbovițenilor din coaliția aflată la putere par să se regăsească și pe malul Timișului. Problemele de la nivelul nostru, provincial, desigur, nu se compară cu cele din palatele bucureștene ale Coaliției PNL&USR&UDMR. Disfuncționalitățile din asocierea celor care cică conduc la Brasov, ascunse binișor sub preș au început să apară în public. Se vorbește de mai multe blocaje, de practici ce amintesc de apucăturile dictatoriae a unor foști vechili din administrație (Căncescu este o referință nu doar prin cele patru mandate de blocaje ci prin practicarea unor relații speciale cu adjuncții).

Coliban ar vrea să rămână singur în primărie
Ultima nemulțumire, care este deja publică, este pe viceprimarul Sebastian Rusu și reprezentanții PNL care nu au fost de acord cu desființarea clubului Corona Brașov. Într-o prea plină criză de orgoliu primarul Allen Coliban a ras din atribuții viceprimarului Rusu, astfel că l-a lăsat pe aceasta fără atribuțiile legate de Corona și Direcția de Infrastuctură Sportivă. Primarul Coliban mai mult nu poate, deși se aude că ar fi vrut să-l „scape” pe Rusu și de funcția de viceprimar. La acest capitol liberalul e tare. Practic este imposibil să-i fie luată funcția fără votul consilierilor locali. Și la vot PNL stă destul de bine alături de blatiștii din PSD.

Ei sunt cei doi viceprimari! Flavia Boghiu și Sebastian Rusu vor face  echipă cu primarul Allen Coliban – Transilvania 365


Vă este cunoscut faptul că social-democrații sunt singurii care au intrat în Consiliul Local alături de USR (11 consilieri) și PNL (10 consilieri). Rolul PSD, chiar cu atât de puțini consilieri (4 consilieri), este important în Consililu municipal, fără votul lor nu trece nimic, blocajele pot fi permanente pe toata lungimea mandatului. Nu vă mirați, UDMR este pentru prima dată în ultimii 30 de ani cănd nu intră în Consiliul municipal Brașov.
Un aspect interesant, pentru viitorul politic al aleșilor nostri, vicele Rusu este mult mai prezent pe strazile orașului față de primarul Coliban cu prezentă masivă doar pe facebook.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. LASA SA RADA COLIBAN TOATA CIUMA GALBENA FOSTA PORTOCALIE.
    APROPO DOMNULE COLBAN CAND IL DATI JOS PE BESMETICU ALA DE LA ZOO, PANDARU, DE GRADINA AIA ZOO E IN RENOVARI SI REFACERI DE 4 ANI?
    PLUS GASCA LUI DE ACOLO, IN FRUNTE CU NEVASTA SA

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.