Alen Coliban – DNA-ul pădurilor, proiectul USR, a fost votat în Camera...

Alen Coliban – DNA-ul pădurilor, proiectul USR, a fost votat în Camera Deputaților!

2 254

Senatorul Alen Coliban (USR) vorbeşte despre o ,,Victorie pentru mediu! DNA-ul pădurilor, proiectul USR, a fost votat în Camera Deputaților.

Astăzi deputații au votat proiectul USR de înființare a unei Direcții de Investigare a Infracțiunilor de Mediu. Un pas uriaș pentru combaterea tăierilor ilegale de păduri din România!Am încredere că proiectul USR va fi adoptat rapid și de senatori, iar președintele Klaus Iohannis va promulga legea care reprezintă o investiție într-un viitor mai bun al următoarelor generații.

Pe 9 martie, depuneam în Parlament, alături de alți colegi din USR, proiectul de lege pentru înființarea „DNA-ului pădurilor și mediului”. Cum spuneam și atunci, cred cu tărie că defrișările și poluarea sunt, în primul rând, probleme de corupție și abia apoi probleme de mediu”.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Nu știu, nu-mi pare normală această nouă structură! Ar trebuie să fie un singur, DAR ADEVĂRAT, D.N.A. și gata. Că, cine știe, mâine-poimâine ne trezim și cu D.N.A.-ul Poluării, al Apelor și Vânatului sau mai știu eu ce.
    UN D.N.A. EFICIENT ȘI INCORUPTIBIL NE TREBUIE, ATÂT!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.