ALDE Braşov: s-a bătut recordul mondial la ordonanțe de urgențe!

ALDE Braşov: s-a bătut recordul mondial la ordonanțe de urgențe!

0 65


Conform unui comunicat de presă al ALDE liderii din Brașov al partidului partidului amintit au ironizat ieri Guvernul României într-o conferință de presă organizată la sediul partidului. Ei spun că:
”Suntem bucuroși că aseară s-a bătut recordul mondial la ordonanțe de urgențe care evident că distrug mecanismul democratic, minimalizează rolul Parlamentului. Evident că nu suntem de acord cu aceste ordonanțe.
Avem însă și motive de bucurie. Aveam o gravă problemă în România, cea a circulației. Când au ajuns la guvernare, cei de la PNL au anulat contractele de finanțare a autostrăzilor. Brașovul rămâne izolat. În schimb, aseară, au reparat ceva din ce au stricat. Au stabilit cum circulă trotinetele. Noi nu știam de ce este așa urgent. Vedeți, temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute și probabil va fi invazie de trotinete pe drumurile publice. Dar, gata s-a rezolvat”, a spus ironic Ionică Anuțoiu, liderul ALDE Brașov.
De asemenea, Anuțoiu a ținut să lămurească și problema alianțelor la nivel de partid. ”Vreau să vă spun că ALDE nu va face nicio alianță cu nimeni la alegerile locale, vom merge singuri. Nu vom fuziona cu niciun partid în acest an. Se lansează acest zvon, dar nu va fi nicio fuziune cu nimeni„ a adăugat Ionică Anuțoiu.
Tot în conferința de presă susținută ieri, conducerea ALDE Brașov a prezentat și 3 candidați la alegerile locale din vară. Printre aceștia se numără și Ștefan Octavian Ciolan care va candida la Primăria Codlea.
”Am decis să îmi depun candidatura pentru funcția de primar la Codlea în primul rând pentru că am considerat în cele 2 mandate de consilier local că este nevoie de mai multă maturitate. În al doilea rând este nevoie de onestitate. Eu consider că administrația publică locală, astăzi, ar trebui să-și recâștige respectul. Mi-aș dori să văd că de la propunere la faptă și că de la soluție la implementare, lucrurile se vor scurta. Și că de la începutul lui iulie 2020 vom avea o administrație publică locală îndreptată către nevoile cetățenilor”, a spus Ștefan Ciolan, consilier local ALDE Brașov, candidat pentru Primăria Codlea.
I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.