Agentul acoperit Iosif Buble, din neamul hellvigilor și nicolschilor (grünbergilor)

Agentul acoperit Iosif Buble, din neamul hellvigilor și nicolschilor (grünbergilor)

0 172
Scandalul crește – jurnalist cunoscut, șeful unei agenții notorii, „s-a deconspirat”

Că-i plină presa de securiști „acoperiți” știam. Ei sunt în tot și toate! Surprinzătoare e doar prostia acestora… Clar, ordinul pe unitate se execută, nu se discută: înfierezi pe cine trebuie, te revolți de ce ți se spune, aperi tot ce ți se indică cu prețul „onoarei” (?!?) sau chiar a soldei… dar nu riscând să „decapezi” și ultima spoială de credibilitate!”
Comentariul aparține cunoscutului avocat Dan M.V. Chitic și se referă la o luare de poziție surprinzătoare a jurnalistului Iosif Buble, fondator al cunoscutei agenții „Știri pe Surse”.
Iată ce a scris Iosif Buble, provocând mai multe reacții:„Disperarea cu care se vorbește de către infractori despre Protocoalele SRI cu parchetele mă face să cred că ele au fost benefice. NU cred că ar trebui declasificate pentru a pune în pericol securitatea națională doar pentru că așa își doresc niște condamnați/inculpați/penali. #casafiebine.”

  Scandalul crește – jurnalist cunoscut, șeful unei agenții notorii, „s-a deconspirat” „Bine măcar că noua securitate nu e inteligentă […]

Securitatea este din nou a khazarilor, ca pe vremea lui Iosif Vissarionovici Stalin: Agentul acoperit Iosif Buble, din neamul hellvigilor și nicolschilor (grünbergilor)

Reacția surprinde și pentru că „Știri pe surse” a fost intens promovată de trustul Intact, iar Buble era o prezență constantă în emisiunile lui Radu Tudor și chiar la Mihai Gâdea. De altfel, Buble a devenit cunoscut ca reporter la Parlament al Antenei 3.

Acum, Iosif Buble preia exact limbajul folosit de Klaus Iohannis, Laura Kovesi și presa favorabilă „Sistemului”. Mai mult, Buble revine cu o nouă notă, aruncând gaz pe foc!„dovada că ce am spus mai jos e perfect adevărat”, scrie Buble, referindu-se la subiectul „Adrian Năstase, reacție FURTUNOASĂ la ‘lista neagră’ a Comisiei Europene — atac DUR la Traian Băsescu: Avea complici la Bruxelles”.

Dacă Mircea Badea a avut reacția unuia care se aștepta la așa ceva — „#Buuuum, buuuum! Tocmai s-a detonat Buble! Buuuum!” — în schimb colonelul Daniel Dragomir analizează mai în profunzime situația, adăugând un alt element de controversă: soția lui Buble, cunoscut deputat PSD, fost PNL.
„Cum se deconspiră statul paralel cand se deconspiră”, titrează Dragomir. „Denisa Miron” de la stiripesurse (adică deputata PSD Diana Tușa, sotia lui Buble) lovește din nou, iar Iosif Buble ne arată că nu a citit Biblia: ridică piatra și vorbește de inculpați, infractori și penali.”
Daniel Dragomir afirmase încă de pe 17 februarie că soția lui Buble, deputata Diana Tușa, fost consilier al lui Bogdan Olteanu, apoi deputat, ar semna articole cu pseudonimul „Denisa Miron”. Iar articolele contravin, de obicei, politicii promovate de PSD, partid din care face parte acum Tușa. „Diana Tușa, fostă liberală, scrie sub pseudonim exact la siteul de știri pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, îl amenința recent cu justiția, pentru dezinformări repetate.”, notează cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob.

„Bine măcar că noua securitate nu e foarte inteligentă. „Denisa Miron” l-a deconspirat pe Iosif Buble de luni de dimineață.”, comentează Daniel Dragomir. „Îl și văd pe domnul Buble cum se leagă cu lanțuri de protocoale alături de Coldea, Kovesi și restul găștii.”

Atâta mizerie în țara aceasta, atâta ipocrizie și atâta securism, scrie colonelul Dragomir. Până la această oră, Iosif Buble sau Diana Tușa nu au dat vreo replică.

Reamintim că un alt caz de „ofițer acoperit” din presă este cel al lui Robert Turcescu, devenit între timp parlamentar. Robert Turcescu s-a deconspirat în timpul unei emisiuni a Sorinei Matei că ar fi „ofițer acoperit” în cadrul serviciilor de informații al MApN. Nici până azi ministerul respectiv sau vreo agenție nu a explicat dacă Turcescu a mințit sau a spus adevărul. Turcescu a moderat două dintre dezbaterile finale ale campaniilor prezidențiale.
Sursa: https://ro.sputnik.md/analytics/20180320/17970505/jurnalist-cunoscut-deconspirat.html

Notă „Justițiarul”: Site-ul stiripesurse.ro a apărut în 2014, înainte de campania electorală pentru prezidențiale, când Cristian Maior era încă șef la SRI.
La apariție, site-ul îl ataca dur pe Klaus Werner Iohannis, dar imediat după lansarea oficială a candidaturii acestuia pentru Palatul Cotroceni și-a schimbat cu 180 de grade atitudinea, devenind un instrument de propagandă iohannistă, semn că tabăra Florian Coldea și-a impus definitiv supremația față de debila și fragilă „aripă Maior” din SRI!

Surse: Lupul Dacic & www.justitiarul.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.