Agent impuscat in cap la serviciu

Agent impuscat in cap la serviciu

0 50

Un agent de la o firma de transport valori s-a impuscat in cap! Colegii l-au gasit de dimineata intr-o balta de sange in toaleta firmei, cu teasta perforata de un cartus de 9 mm tras cu pistolul Makarov din dotare. Barbatul avea 49 de ani si doi copii; vecinii spun ca ar fi avut probleme cu banii, dar cel mai plauzibil motiv pentru care si-a pus capat zilelor ar putea fi citatia de divort primita cu o zi inainte.
Marti dimineata, Ion Popa a venit la serviciu cu o ora mai devreme decat cea la care ar fi trebuit sa intre in tura. S-a dus direct in toaleta firmei, unde s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, un Makarov de 9 mm. Colegii l-au gasit intr-o balta de sange si au chemat imediat ambulanta, dar medicii nu au mai avut ce face. Colegii de munca ai victimei sunt socati. Barbatul nu parea sa aiba vreo problema si nici nu a lasat vreun bilet prin care sa isi explice gestul.
Ion Popa avea doi copii mari, o fata de 25 de ani si un baiat de 23. Locuia in cartierul Tractorul intr-o garsoniera pe care o impartea cu sotia. Vecinii sunt si ei socati de sfarsitul tragic al barbatului pentru care au numai cuvinte de lauda.
Unii vorbesc insa de probleme financiare sau chiar neintelegeri cu sotia. Cu o zi inainte de a-si pune capat zilelor barbatul primise o citatie de la Judecatoria Brasov insotita de o actiune de divort inaintata de sotia sa.
In 2008 Ion Popa fusese testat psihologic, iar toate testele au iesit in regula. Inspectorii ITM au declansat o ancheta pentru a stabili daca a fost sau nu vorba de accident de munca.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.