Afaceri SAPARD de vanzare

Afaceri SAPARD de vanzare

0 198

Proiectele cu finantare europeana au fost adevarate gaini cu oua de aur pentru multi dintre micii intreprinzatori din tara noastra. Faptul ca puteai sa pornesti o afacere cu bani pe care nu trebuia sa-i mai inapoiezi vreodata a atras multe persoane dornice sa-si inmulteasca veniturile.
Din pacate, criza economica le-a stricat multora planurile, astfel incat, aflati in pragul falimentului, multi dintre beneficiarii SAPARD au scos acum afacerile la cheie la vanzare. Proiectele SAPARD se afla, in special, in spatiul rural, pentru ca acest tip de fonduri urmareste dezvoltarea satelor si comunelor din Europa de Sud – Est.
Acestia au hotarat sa faca public anunturi pe internet prin care ofera pe tava o afacere ce trebuia sa fie de succes.
Un fermier din Scornicesti, judetul Olt, a dat anunt ca vinde proiectul pe care il are in satul Constantinesti, „proiect obtinut la Sapard pentru construirea unei ferme de porci”. Proiectul se vinde cu firma si teren, pretul final fiind de numai 25.000 euro.
Un alt producator a decis sa se lase de meserie la randul lui si vinde sau inchiriaza, la „pret avantajos” o intreaga fabrica de ulei, cu capacitate de 8 tone/24h, in orasul Medgidia, pe „soseaua nationala Bucuresti-Constanta”.
Fabrica este pretabila si pentru fabricarea biodiselului, si in plus are un teren de 6.000 mp.
Un schimb inedit vrea sa faca un taran din satul Tulghes, judetul Harghita, care vinde 100 de capre sau le schimba cu bovine sau utilaje agricole. In Arges, nea’ Romica vinde 3 hale de 1.300 mp, dotate cu filtru sanitar 200 mp,teren 11.000 mp inchis cu gard de beton, canalizare, fose septice, gaze, apa, cadastru intabulare si cere 125.000 euro negociabil, scrie Ziare.com.
O societate ofera structuri complete de solarii noi, de 5 tipuri dimensionale, in functie de suprafata utila a solarului: 240,300,360,420,480 mp.
„Solariile reprezinta cele mai mici si mai profitabile investitii care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie, pentru ca ele va asigura profituri sigure si permanente in tot timpul anului. Investitia se recupereaza in 18-24 luni”, ne asigura vanzatorul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.