Afacerea Stadionul Nitramonia naste suspiciuni printre alesii locali

Afacerea Stadionul Nitramonia naste suspiciuni printre alesii locali

0 203

Primaria Fagaras doreste s? achizitioneze, mai bine zis sa redobandeasca, Stadionului Nitramonia, cumparat in urma unei licitatii de catre o societate comerciala din Capitala.


Stadionul a apartinut SC Nitramonia SA care se afla in proces de lichidare. Insa, acum cateva zile, o delegatie fagaraseana alcatuita din primarul Ioan Barbuti, secretarul Emil Mocanu si cinci consilieri, s-a intalnit cu reprezentantul firmei in cauza, SC Capeti Investment Group SRL Bucuresti, cu care au purtat discutii privind cumpararea Stadionului de catre municipalitate.


In urma negocierilor, firma bucuresteana s-a aratat dispusa sa cedeze stadionul in schimbul unor terenuri si a unei sume de bani.


Potrivit intelegerii, municipiul Fagaras ar trebui sa cedeze terenul limitrof? bazei de agrement din Parcul 1 Mai cu o suprafata de aproximativ 9.000 mp, terenul aferent fostului targ de animale de aproximativ 10.000 mp, un teren de 3.800 mp situat pe strada Cetatii, parculetul de langa Primarie (1.700 mp) si plata sumei de 900.000 de lei. Procesul-verbal incheiat cu prilejul negocierilor a fost prezentat consilierilor in sedinta extraordinara a CL de la inceputul acestei saptamani. Reactiile nu au intarziat sa apara, conturandu-se o majoritate care nu este de acord cu aceasta afacere.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.