Aeroportul se va construi

Aeroportul se va construi

0 71

In ciuda unor voci asa-zis autorizate, care tot dau cu parul si cu glas ridicat – ca de aia este campanie electorala – in ideea si, mai ales, credibilitatea realizarii aeroportului basovean, aceasta ca sa stirbeasca cat mai mult imaginea principalului artizan si totodata candidat la presedintia Consiliului Judetean, ecologistul (PER – bradul) Iancu Vespasian, la aeroport lucrarile vor incepe in urmatoarele zile.
O dovada in plus o constituie interdictia, venita din partea Departamentului Avatiei Civile din cadrul Ministerului Apararii Nationale, de a se construi orice in apropierea viitorului aeroport propriuzis de la Ghmbav.
Construcii vor putea fi facute doar cu acordl/aproarea acestui for penru a se respecta regimul de inaltime a cladirilor din preajma unor asemenea lucrari.
In conext – si tot ca o certificare a seriozitii lucrarii – astazi urmeaza sa soseasca la Brasov o echipa de proiectanti ai Intelcan (firma canadiana constructoare) , pentru a trasa axul viitoarei piste de decolare-aterizare, ca element de completare al proiectului deja elaborat de firma canadiana.
Asa ca toti latraii contracandidatilor ecologistului Iancu Vespasian Augustin ar fi cazul sa urle noaptea la luna, si nu la oameni care, intr-adevar, sunt in stare sa se zbata pentru binele colectivitatii brasovene.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.