Aeroportul International Brasov-Ghimbav, in comentariile cititorilor (2)

Aeroportul International Brasov-Ghimbav,
in comentariile cititorilor (2)

0 105

Cotidianul www.infobrasov.net continua publicarea comentariilor la articolele ce au aparut la cel mai important proiect regional de investitii, Aeroportului International Brasov-Ghimbav.
Ce simt si cum inteleg cititorii implicarea reala a “sefilor” locali sau nationali, in acest Proiect?

teo:
Comentariu din 2009 la articolul: “Imprumut pentru aeroport”
Zilele trecute ma intrebam in sinea mea ce o mai fi cu aeroportul. S-a facut atita valva si de atunci nici un post de televiziune sau presa locala nu a mai amintit de aeroport. era campanie electorala. sa dea dumnezeu sa avem aceasta sansa cu aeroportul. cred ca foatre multe bete in roate le avem de la centru.

a… 2
Comentariu din 2010 la articolul: “Aeroportul de la Brasov, nu doar pe vorbe ci si pe contre!;
Usurel cu pianul pe scari…Cum adica, sa-ti mananci 3-4 ani de viata cu o realizare de referinta in istoria Brasovului si apoi sa speli putina?… Nu se leaga! Mai bine sa faceti o organizatie a Societatii Civile, care sa puna presiune pe factorii de decizie raspunzatori:
1)Cancescu-un slab”combinator” ;
2)Scripcaru – singurul care poate,dar nu vrea! De-acum n-o sa-l mai ierte votantii!);
3) Gontea (desi el e doar executant marunt!)
4) Nitza (un mare trombonist, care ar vrea, dar cu „investitorii lui”;
5)Berceanu (dar asta va moderniza Craiova, ca de aceea nu l-au votat presed. al CJ 76% dintre craioveni si a invatat lectia!);
7)Vespasian (care stie ce trebuie, ar face treaba, dar n-are forta deciziei, pacat!
Cetetenii trebuie organizati si sa-i „colindam” pe rand!!!!
Macar stim ce mai pot alesii politici si administrativi…
Mare pacat….

V.M.
Comentariu din 2009 la articolul: “Aeroportul de la Brasov, incotro!”
Cine are dreptate? Cancescu, Scripcaru, Puchianu, Gontea, Nita sau PSD-ul, PDL-ul, PNL-ul si de ce nu: Vespasian, Aligator sau chiar Brainstorm. Poate ne va ajuta acest cotidian sa intelegem mai multe. S-a promis si un interviu. Daca s-a „luat”, de ce nu se da? Noi ne tot uitam dupa el. Poate ca il va programa ziarul si cu aceasta ocazie ne vom lamuri in tara cui traim? Cine a muncit. Cine pune talpi si de ce?

Aligator
Comentariu din 2009 la articolul: “Greu dar aeroportul merge inainte!” ;
Deci unii stau cu pixurile deasupra hartiilor gata sa semeneze, altii sunt adunati in jurul meselor gata sa dezbata…
Nu se intelege cum vor fi pusi in functiune toti astia. Probabil e ca la stana – „cea mai complicata dintre probleme”: va trebui sa latre un caine la ei. Unul care sa nu fie deviat si el de „evolutiile in intarziere dar pozitive”.

P. Trache
Comentariu din 2009 la articolul: “Vom avea aeroport international la Brasov” “ Lupta politica dintre partidele care au la varful administratiei reprezentant este o frana pentru aeroport. Un partid mic cum este PNlL (de fapt Aritotel Cancescu) a ratat in perioada cand avea conducerea guvernnului realizarea aeroportului. Indiferent atunci, slab acum, Cancescu fara sa stranga brasovenii langa el va rata definitiv realizarea aeroportului. Vom urmari ce va face Scripcaru”.

Va urma

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.