Adina Florea s-a retras din procedura de numire la șefia celei mai...

Adina Florea s-a retras din procedura de numire la șefia celei mai periculoase Secții de investigare a magistraților (SIIJ)!!

0 93

Pînă la urmă autorii protocoalelor alături de colegii parchetarilor PORTOCALA și KOVEȘI sau Emilian Eva (slugi ale SISTEMULUI) au reușit să stopeze activitatea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Au reușit să blocheze inclusiv multe dosare ale procurori abuzivi, printre care și cel al Codruței Koveși.

Justiția din România din nou într-un imens pericol
Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi trebuit să fie numită șef al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, în urma concursului. Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a avut șapte tentative eșuate de numire a Adinei Florea la conducerea controversatei secții.
Bătaia de joc nu mai putea fi suportată, SISTEMUL a învins!
Reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii au transmis că Adina Florea a depus la CSM o cerere în acest sens: „În cursul zilei de astăzi (joi, n.r.), doamna procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii în funcția de conducere din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, ca urmare a concursului susținut”.

Președintele CSM, Lia Savonea, a inclus de 7 ori pe ordinea de zi a plenului validarea rezultatelor concursului pentru șefia SIIJ câștigat de Adina Florea, și organizat conform legii chiar de CSM. Totul în zadar! Toate tentativele de numire la conducerea SIIJ au fost boicotate de procurorii membri ai CSM. La fiecare tentativă ratată Justiția a mai pierdut o repriză în lupta cu LEGALITATEA și NORMALITATEA, în favparea SISTEMULUI.
O parte dintre membrii CSM au boicotat plenul prin absența lor, care a dus la neîntrunirea cvorumului, iar în alte ședințe s-a produs un blocaj deoarece a fost număr egal de voturi pentru ambele opțiuni – „împotrivă” și „pentru”.
O MIZERIE ce dovedește teama SLUGILOR din SISTEM pentru ziua în care vor da socoteală. Să speram, pentru însănătoșirea JUSTIȚIEI, că acest lucru se va petrece cât mai repede.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.