Adevărata Universitate Craiova își adjudecă oficial denumirea originală a grupării fotbalistice!

Adevărata Universitate Craiova își adjudecă oficial denumirea originală a grupării fotbalistice!

0 151

Oficialii Traditionalei grupări fotbalistice din Craiova , care evoluează în Liga I, anunțau încă de anul trecut că intenționează că schimbe denumirea firmei sub care activează și implicit numele echipei. Astfel, alb-albaștrii nu vor mai evolua din sezonul următor sub titulatura de CS U Craiova SA, ci sub denumiea U Craiova Club Sportiv SAfapt anunțat nu de club, ci de site-ul FRF.

În conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. 4 și art. 49 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu – președinte FRF, Gino Iorgulescu – prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga – vicepreședinte FRF, cu unanimitate de voturi:

Având în vedere solicitarea LPF înregistrată la FRF sub nr. 2775 din 20.06.2018, precum și cererea formulată de CS U Craiova SA la data de 11.06.2018, cerere însoțită de toate documentele prevăzute de art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (inclusiv Certificatul de Identitate Sportivă conținând mențiunea privind schimbarea denumirii), având în vedere Referatul Departamentului Juridic al FRF și luând în considerare acordul membrilor Comitetului Executiv al FRF:
Aprobă, în temeiul art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice schimbarea denumirii clubului CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA în U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA“, se precizează în comunicatul FRF.

Actuala denumire seamănă foarte mult cu numele echipei anti Craiova, conduse de Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, care tocmai a intrat sub egida FRF, promovând în Liga a III-a.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.