Adamazare si Eleneva

Adamazare si Eleneva

0 157

Tabloul naiv cu Traian Basescu si Elena Udrea nuzi de la natura, retras dintr-o galerie de catre un politician portocaliu temator de interpretari politice rautacioase nu avea personajele corecte. Nu doar pentru ca duduia Elena nu purta nici macar frunza turistica cu pretentii de brand de tara la care avea dreptul in calitate de designer vestimentar pentru frumusetea nuda a patriei. Ci pentru ca, in locul lui Traian ar fi stat mult mai bine Radu. Nu alteta sa Duda, revenit in discutie si mondenitaturi dupa recenta sindrofie data in cinstea Regelui Mihai. Ci un personaj mult mai puternic, descendent zilnic al treptelor Casei sale regale din Mamaia in drum spre serviciu. Radu Mazare, printul Constantei, pesedistul Che Guevara care da oricand un consiliu national PSD pentru o sedinta foto in Playboy. Alegere nu tocmai inteleapta in calitate de macho de Marea Neagra, pentru ca numarul de curve in prima combinatie este infinit mai mare decat in a doua. Dar, in fine, Radu, intolit in Napoleon, s-a lasat fotografiat in ipostaze lascive cu diversi iepurasi Playboy autohtoni, sacrificand fotografia de grup cu colegii de partid la finalul congresului infinit mai insipid.
Coincidenta face ca aventura glossy a lui Radu sa apara pe piata in acelasi timp cu pictorialul – incendiar, zice presa – al Elenei Udrea in paginile revistei Tabu. Unde cea mai puternica femeie din politica mioritica a pozat in chip de Madonna, Margaret Tatcher, Jacqueline Onassys, Cleopatra, etc, si unde s-a lasat imbracata in latex pentru cititorii sado-maso ai revistei.
Logica marketingului fashion spune ca urmatorul shooting ar trebui sa-i aiba protagonisti pe cei doi. De dragul brandului de tara, Radu si Elena ar putea sa pozeze impreuna. Napoleoniu si Cleopatra ar vinde bine imaginea unei tari cu multi experti in jocuri piramidale si proiecte faraonice de sali de sport la tara.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.