Acuzele lui C.V.Tudor

Acuzele lui C.V.Tudor

0 207

C. V. Tudor il acuza pe Traian Basescu de faptul ca vrea sa transforme Parlamentul intr-o „garsoniera”.
Intr-o luare de cuvant, zurliul presedinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca ideea organizarii referedumului in ziua alegerilor prezidentiale, propusa de seful statului, este „un populism golanesc” si o incercare de tranformare a Parlamentului intr-o „garsoniera”.
„Ultima gaselnita clocita de creierul bolnav al lui Basescu este desfiintarea Senatului. E clar ca individul nu mai stie ce sa nascoceasca, doar-doar va inhata si al doilea mandat. Da cu fumigene in nadejdea ca va crea confuzie in ziua alegerilor prezidentiale”, a afirmat Vadim Tudor.
El a mai precizat ca seful statului „vrea sa distraga atentia de la dosarul Elena Udrea si de la valul de proteste generale care va culmina cu greva generala din cinci octombrie”, jucand acum cartea „unui populism golanesc”.
De asemenea, liderul PRM l-a acuzat pe Basescu ca intenþioneaza „sa-l lase fara serviciu pe Mircea Geoana, presedintele Senatului”, dar si sa-si atraga simpatia „sovinilor unguri” prin fortarea de revizuire a Constitutiei, fara a amesteca masa maghiarilor cinstiti cu cei cativa zurbagii udemeristi sau pecemisti.
„Este o inventie bolnava a lui Traian Basescu care nu stie ce sa mai scorneasca. Normal ca nu suntem de acord cu asa ceva si constitutional nu se poate, ce vrea el nu se poate. Dar el seamana aceasta confuzie pentru ca vede bine ca i se trantesc usile in nas. Un Parlament cu o singura Camera nu e un Parlament, ci o garsoniera”, a mai sustinut Vadim Tudor, sfatuindu-l pe Basescu sa desfiinteze Administratia Prezidentiala sau o parte din ministere, „pentru ca tot taie frunze la caini”.

Traian Basescu sustine, dupa cum se stie, ca organizarea unui referendum este singura solutie pe care o putea adopta pentru a-si þine promisiunile de la inceputul mandatului, care vizau modernizarea statului, avand in vedere ca nu a gasit intelegere la clasa politica pentru revizuirea Constitutiei.

Multi il socotesc pe C.V.Tudor cam plecat cu sorcova, dar uite ca multi ii impartasesc parerile despre actuala stare a politicii romanesti. In schimb, prin prestatia si pretentiile sale, Basescu dovedeste o evidenta paranoia, caci prea se socoteste lovit de toti, fara sa vada ca el insusi este celo care pricinuieste reactia. Si, ca in cazul lui Adrian Nastase, nu se pot compara cultura si intelectul „consumatorului” Traian Basescu cu eruditia lui C.V.T., cu toate exagerarile acestuia.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.