Acest FILM trebuie sa circule non stop…

Acest FILM trebuie sa circule non stop…

0 364

Acest FILM trebuie sa circule non stop; unii stiu, unii nu stiu sau se fac ca nu stiu…
Un film cutremurator CARE trebuie neaparat vazut!
Un film de 30 de minute, marturisiri ale romanilor care au scapat din atrocitatile, crimele, violurile, torturile si jafurile comise de unguri in nordul Ardealului, imediat dupa ocupatie….
Astea nu s-au povestit niciodata in manualele de Istorie, la scoala.

*A fost odata in Transilvania…. *  http://vimeo.com/16275866
SUNT POATE ULTIMELE MARTURII ALE CELOR CARE AU INCEPUT SA NE PARASEASCA, ASUPRA CRIMELOR SI  BARBARIILOR SAVARSITE DE UNGURI (Armata regala impreuna cu localnici unguri) IN ARDEALUL DE NORD SUB OCUPATIA LOR IN URMA DICTATULUI DE LA VIENA. *Cum se poate avea incredere in asemenea „OAMENI”.HARTA romaniai 1942

* DOCUMENTARUL ARE LA BAZA UN MATERIAL FILMAT CU SPRIJINUL MORAL SI FINANCIAR AL FEDERATIEI NATIONALE A ROMANULOR PERSECUTATI ETNIC „PRO MEMORIA 1940-1945” fapt pentru care suntem mandri si satisfacuti.
AUTOAREA FILMULUI este STUDENTA (pe atunci) MANUELA MORAR – careia nu avem cuvinte sa-i multumim si care merita toata admiratia noastrasi a urmasilor nostri.
MULTUMIM DISTINSULUI JURNALIST RONCEA CARE A POSTAT MATERIALUL PE INTERNET FACANDU-L ASTFEL SA CIRCULE IN LUMEA INTREAGA .

Acest material si alte date despre activitatea Federatiei noastre pot fi vizionate si pe saitul MUZEULUI NATIONAL AL REFUGIATILOR DE LA MURESENII DE CAMPIE. Scuze pentru insistenta celor carora le-am mai trimis eventual acest mesaj. Cu stima si consideratie din partea membrilor FNRPE „Pro Memoria 1940-1945”, Barbu I. Balan (presedinte executiv) si Vasile I. Bunea (secretar general).
A fost odata Transilvania – documentar 30 min.- celalalt chip al adevarului.
Ce-am fost, am vazut. Ce-o mai fi, vom mai vedea…
*A fost odata in Transilvania – documentar …excelent!* *

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.