AC/DC nu mai vine în România

AC/DC nu mai vine în România

0 103

Cel puþin nu la concertul programat pentru 31 mai si nu la Bucharest Rock Arena.
Organizatorii sunt un grup de oameni de afaceri din Israel. Ei au anuntat ca festivalul va fi amanat. Si iata cum asteptata AC/DC, anuntata cu surle si trambite, asa cum doar evreii stiu sa o faca la interes, nu va mai concerta la Bucuresti.
Potrivit agentiei One Event, cea care ar fi trebuit sa se ocupe de artistii romani din festival, acest eveniment, in intregul sau, nu mai are sanse sa se intample prea curand.
Si aceasta dupa ce s-a facut atata tambalau pe chestia spectacolului si a celor prezenti pe scena si dupa ce biletele au fost puse in vanzare, o parte fiind vandute in scurt timp, iar afisele anuntand concertul trupei australiene ajungand sa fie postate prin intregorasul. Organizatorii, firma Playcool, se afla in Israel de o saptamana si si-au inchis telefoanele.
Cristian Busuioc, manager One Event, a declarat: „Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania. Este suta la suta. Avem contraconfirmare si de la agentul trupei cu care am vorbit in urma cu doua ore. Nu stim exact daca a existat vreodata un contract, cum arata acel contract, cu cine s-a semnat si asa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artistii romani. O sa analizam dupa aceea, maine (ieri, n.a.), situatia si, daca vom considera, s-ar putea sa fie un proces de imagine intre noi si Play Cool”.
Asta e! Astfel este bagata in seama, la ora actuala, Romania, pana si cand este vorba de evenimente artistice, de mai mica sau mai mare valoare. De fapt, zgarcenia in incheierea unor contracte clare, fara echivoc, cu adevarati artisti de valoare, face ca pe scenele romanesti sa apara, pe langa rateurile indigene, tot felul de artisti si interpreti care, prin ograda lor, nu mai gasesc angajamente. Caci niciunul dintre ei, fiind in culmea gloriei, nu a catadicsit sa se uite unde este pe harta Romania.
Ce ziceti de vorbele: „Cum e turcul si pistolul”?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.