Accident mortal cu parapanta

Accident mortal cu parapanta

0 109

Chiar in prima zi a anului, in Poiana Brasov s-a petrecut un accident fatal in care a murit un bucuresteanm in varsta de 36 de ani.
Amatorul de o coborare cu parapanta nu a mai putut controla aparatul de zbor, aceasta si datorita unei rafale de vant, starnite din senin, si care a dat aparatul peste cap. Bucuresteanul tocmai vroia sa coboare si se afla la cativa metri de sol, dar impactul cu acesta aproape ca l-a faramitat.
Accidentul s-a petrecut in dupa-amiaza zile, pe o vreme care nu se arata dusmanoasa.
Dus la Spitalul de Urgente Brasov, accidentatul a fost conectat la aparatura pentru intretinerea functiilor vitale, dar spre seara a suferit un stop cardiorespirator, din care nu a mai putut fi surescitat.
Asupra accidentatului s-au constatat multiple leziuni interne, fracturi craniene, fracturi ale membrelor inferioare si superioare, coma de gradul trei, soc hemoragic si inca multe altele. Intr-un cuvant, cazatura l-a facut zob.
S-ar putea pretinde ca nu avea experienta in asemenea zboruri, dar daca nu avea atestat in acest sens, nu ar fi fost lasat sa zboare. Din pacate, un capriciu al naturii a curmat viata unui om in prima zi a anului.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
In rest se poate consemna o zi plina de veselie pe partii, indiferent daca erai pe schiuri, pe sanie, pe punga de plastic sau pe saltea pneumatica. Din pacate, zapada a incaput, dupa o oarecare vreme, sa faca loc ierbii, cerand interventia tunurilor de zapada, la fel petrecandu-se lucrurile si in a doua zi a anului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.