Accident la vanatoare

Accident la vanatoare

0 156

O femeie a fost impuscata, ieri, din greseala, in zona baltilor de la Rotbav.
Toata tarasenia s-a intamplat putin dupa pranz, in zona Baltii 3 din Rotbav, iar atat cel care a apasat pe tragaci, cat si martorii, spun ca a fost un simplu accident.
Barbatul cu pusca spune ca incerca sa ocheasca si sa impuste o cotofana cu o arma de vanatoare cu alice, cum se procedeaza in asemenea cazuri, cand femeia a aparut in bataia pustii in momentul in care degetul indoit pe tragaci declansase deja focul de arma..
Femeia a primit cate o alica intr-un brat si in piept, in partea dreapta, viata nefiindu-i pusa in pericol. Ea se afla cu un grup de pescari pe malul lacului, in spatele unor tufisuri si a aparut de dupa acestea tocmai cand vanatorul a apasat pe tragaci.
Femeia a fost imediat transportata la Urgente, unde medicii au reusit sa-i scoata alicele, prima data din brat, unde nu au avut prea mult de lucru, iar apoi si din piept. Ei spun ca starea femeii este, in prezent, buna.
Din primele verificari ale politistilor s-a constatat ca vanatorul poseda arma respectiva in mod legal si avea autorizatie pentru vanat cotofene in zona cu pricina, aflandu-se astfel in legalitate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.