Absolventii 2007 isi pot depune dosarele de somaj

Absolventii 2007 isi pot depune dosarele de somaj

0 69

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Brasov anunta absolventii brasoveni ai promotiei 2007 ca au la dispozitie doua luni pentru a se inscrie in evidentele AJOFM Brasov si pentru a beneficia de prevederile legii privind sistemul asigurarilor de somaj.


Persoanele interesate trebuie sa depuna dosarul de inscriere la sediul AJOFM Brasov, str. Lunga nr. 1 A, camera 8, sau la punctele de lucru din Codlea, Rupea, Sacele, Zarnesti si Fagaras.


Dosarul de inscriere in evidentele AJOFM trebuie sa contina copie si original al Buletinului de Identitate/Cartii de Identitate, actul de studii / adeverinta de studii – copie si original, certificatul de nastere (copie si original), certificatul de casatorie, daca este cazul, adeverinta medicala (cu specificatia „apt pentru munca”), precum si adeverinta eliberata de Administratia Financiara din care sa reiasa venitul realizat.


Termenul limita este calculate incepand cu prima zi a lunii urmatoare celei inscrise pe actul de absolvire.


Programul de depunere a dosarelor este in fiecare zie, de luni pana vineri, intre orele 8.30 – 16.30. Cuantumul indemnizatiei de somaj reprezinta 50% din salariul minim brut pe tara garantat in plata la data incadrarii si se acorda pe o perioada de 6 luni, mai precis 195 de lei.?


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.