A venit vacanta!

A venit vacanta!

0 55

Vineri, 13 iunie 2008, aproximativ 3.200.000 de elevi de toate varstele vor „lua trenul de Franta” pentru a incepe vacanta. Dupa ce saptamana trecuta elevii de clasa a VIII-a au luat vacanta mai devreme, pentru a se putea inscrie la liceu, este randul celorlalti elevi sa agate ghiozdanele in cui, pentru a incepe vacanta care va dura pana pe data de 15 septembrie.
Tot vineri vor lua vacanta si cei 620.000 de copii de gradinita.
Pentru elevii claselor a VIII-a insa emotiile abia au inceput. In perioada 12-20 iunie, elevii care au promovat clasa a VIII-a si parintii acestora, asistati de profesorii diriginti, vor completa fisele de inscriere in vederea repartizarii computerizate. Aceeasi operatiune o vor face si absolventii clasei a VIII-a din alte judete, dar in centrul special desemnat din judetul pentru care solicita inscrierea. Prima repartizare computerizata in invatamintul liceal si profesional de stat a absolventilor clasei a VIII-a va avea loc vineri, 27 iunie. Pe data de 29 iunie, liceele vor afisa lista candidatilor repartizati.
Cea de-a doua etapa a repartizarii computerizate este programata in data de 12 iulie si se adreseaza candidatilor care au participat si au ramas nerepartizati dupa prima etapa sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapa de admitere.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.