A venit pentru furt. A fost audiat pentru …omor!

A venit pentru furt. A fost audiat pentru …omor!

0 80
Politistul Cristian Cioaca se prezentase ieri la termenul din procesul de furt intre soti, derulat la Curtea de Apel Brasov. A ajuns insa la Parchetul de pe langa instanta unde un procuror de la Parchetul General i-a prezentat noile probe din dosarul de omor in care Cioaca este principalul suspect de uciderea Elodiei Ghinescu. Anchetatorii s-au deplasat apoi si la apartamentul din Tractorul, unde descopereau in urma cu 5 ani urme de sange apartinand disparutei.
Termenul de joi de la Curtea de Apel Brasov in dosarul furt intre soti nu promitea sa-i creeze emotii lui Cristian Cioaca. Dupa ce Tribunalul Brasov l-a absolvit de acuzele de gestionare frauduloase a bunurilor Elodiei, familia acesteia a atacat setinta cu recurs la Curtea de Apel.
Politistul acuzat ca si-a insusit proprietatile fostei sale sotii a venit binedispus ca intotdeana la intalnirea cu instanta. Magistratii au amanat judecarea cauzei, dar aventurile lui Cioaca abia incepeau. Un politist in civil s-a prezentat in instanta si i-a cerut sa-l insoteasca la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, unde il astepta un procuror de la Parchetul General.
Ultimul pe mana caruia a ajuns acum dosarul de omor, in care nu s-au mai administrat probe noi de ani buni. Procurorii au audit la Parchet un martor nou, prieten al sotilor Cioaca, dupa care s-au deplasat la apartamentul celor doi din cartierul Tractorul, strada Gloriei, unde in urma cu cinci ani au fost descoperite urme de sange apartinand Elodiei Ghinescu, imediat dupa disparitia acesteia. Tot aici s-a prezentat si Cristian Cioaca insotit de avocata sa, care crede ca actiunea procurorilor este o procedura de rutina, cu sanse nule de a descoperi ceva nou:
Nici fostul sot al Elodiei nu se teme de ceea ce ar putea descoperi procurorii in apartamentul lui. Temerile lui sunt undeva mai sus; Cioaca a spus ca nu se teme decat de Dumezeu.
Procurorii nu au tintit atat de sus ci au coborat in beciul blocului, dupa ce au prelevat probe de tencuiala si plinta apartamentului, folosind o substanta noua.
Cioaca a plecat insotit de avocata sa, urmand sa se prezinte la Parchet in cazul in care anchetatorii vor decide sa-l convoace din nou. Nici avocata sa, nici aparatoarea familiei Ghinescu nu stiu nimic despre intentiile procurorilor, care au parasit apartamentul de pe strada Gloriei fara sa faca vreo declaratie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.