A la Stolojan: campanie electorala cu vesnica pomenire

A la Stolojan: campanie electorala cu vesnica pomenire

0 79

Dupa ce si-a aratat chilotii de plaja, Teodor Stolojan, cel care se doreste premier din partea PD-L, si-a aratat si platforma program. Si a facut-o intr-un mod ce ne face sa exclamam “in veci nu te vom uita”. Potrivit publicatiei Cancan, Stolo si-a recitat programul de guvernare la un parastas de 6 saptamani. Acum ori ca platforma sa vizeaza o coliva mare, o vesnica pomenire si o “fie-I guvernarea usoara”, ori ca Stolo a fost prost sfatuit ori pur si simplu nu s-a prins unde-a nimerit, el s-a pus la vorba cu rudele raposatului, despre de-ale tarii.
In periplul sau electoralo-religios, Stolo a fost insotit de europarlamentarul PD-L Monica Iacob Ridzi, care nici ea nu pare a se sfii sa zica una politica in amintirea celui pomenit.
Dar cum s-a ajuns aici? Cei doi democrat liberali au dorit sa viziteze, in cursul zilei de sambata, biserica ridicata de Miron Cozma in Petrosani. Politicos, preotul i-a invitat sa viziteze si anexele. Aici au dat peste rudele celui caruia I se facea parastasul. Stolojan nici macar n-a ghicit ca acolo trebuie sa spuna doar un “Dumnezeu sa-l odihneasca” si s-o stearga, asta in eventualitatea ca nu ravnea la pomana. Dar ti-ai gasit! O fi crezut ca oamenii s-au adunat acolo pentru el, sa ii asculte discursurile plicticoase, rostite cu rotirea mandibulei de 10 ori in sensul acelor de ceasornic si de 10 ori invers pentru fiecare cuvant. Altminteri, baiat serios Stolo, tehnocrat, premier de cariera, Dumnezeu sa-i odihneasca zelul electoral!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.