A izbucnit razboiul „civilizatiilor”? Acesta e doar inceputul ?!

A izbucnit razboiul „civilizatiilor”? Acesta e doar inceputul ?!

0 546
Sensibilitatea românilor a fost pusă la încercare prin prezentarea tragediei  sutelor de mii de refugiați sirieni sau de alte naționalități care își riscă viața pentru a ajunge în libertate în Europa. Adevărul este că nu toți cei văzuti la TV, în reportaje lacrimogene, sunt refugiați. O mare parte din ei sunt imigranți. Adevarat, vin din zone de conflict, dar nu „fug” din fața războiului… Ei sunt o falanga islamistă de ocupație disimulata a Europei, în fața căreia gardurile, posturile de trecere de frontieră, poliția şi armata sunt, cum se vede, neputincioase.
O mare parte a refugiaților din Orientul Mijlociu sau Africa se datorează fenomenului Primăvara Arabă, care a fost o serie de revolte şi revoluții populare care au avut scop răsturnarea regimurilor politice în anul 2010. Revoltele au cuprins țări ca şi Egipt, Libia, Siria, Tunisia, Yemen, Irak, Bahrain, Oman sau Maroc. Dacă în o parte din aceste țări revoltele au fost înăbușite rapid, în Libia, Egipt sau Siria au avut loc si răsturnări de regim, cu susținerea SUA şi a unor state europene, care au degenerat în conflicte armate de durată.H1
Răsturnarea regimului lui Muamar Gaddafi în Libia, lupta pentru putere dintre Frăția Musulmană şi Armata în Egipt şi lupta dintre opoziția militară şi regimul lui Assad în Siria a generat o instabilitate politică şi socială în nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Pe acest fond, grupări islamice teroriste, ca frontul Al Nusra sau ISIS/ISIL au găsit momentul propice pentru a-şi pune în aplicare planurile, destabilizând şi mai mult regiunea.
Rezultatul este un conflict în plină desfășurare în Siria, Irak sau Libia, care a costat sute de mii de morți şi milioane de refugiați. Acești refugiați, care încă din 2011 trăiesc în tabere improvizate în Egipt, Liban, Turcia sau Iordania, au fost cu desăvârșire ignorați de mass-media sau de organizațiile caritabile.
Drama acestor popoare este una care va marca definitiv acest secol. O dată cu redesenarea hărții nordului Africii şi a regiunii Levant, populațiile arabe au fost pur şi simplu dezrădăcinate în cel mai pur stil medieval, cu efecte pe care încă nu le poate nimeni prezice.
O mare parte a refugiaților sirieni, libieni sau irakieni au fugit de război încă de acum câțiva ani şi trăiesc la periferia marilor orașe din Turcia, Iordania, Liban, alături de confrații lor palestinieni, care se află în această situație din anii 1970.
Un număr relativ mic de refugiați sirieni se încumetau să treacă Mediterana înspre Europa, în principal din cauza că toate familiile au mulți copii şi fuga lor peste mări şi granițe este dificilă. Mai tragică este soarta multor africani, fie din Vestul Africii sau din Nord, care pur şi simplu nu au unde să se refugieze din fața grupărilor teroriste afiliate Al Queda sau Stat Islamic. Aceștia se îmbarcă în Libia cu destinația Europa, de cele mai multe ori pe vase vechi care se scufundă, tragedia din Marea Mediterana făcând până acum aproape 300.000 de morți. ISIS
Soarta refugiaților africani este cea mai cruntă, neexistând pe continent state dispuse să îi accepte sau să îi hrănească.
Mai mult, statutul de refugiat este clar reglementat de lege: se poate acorda şi pe considerente umanitare, dar este în principal pentru străinii care dovedesc că în țara lor de origine au temeri justificate de a fi persecutati pentru considerente de rasă, naționalitate, religie, apartenență la un anumit grup social sau pentru opiniile sale politice
Cine sunt de fapt imigranții pe care îi jelesc televiziunile din România?
Valul recent de musulmani care trec prin Macedonia, Grecia, Serbia sau Ungaria are puțin de a face cu refugiații. Aceștia sunt, în mare lor majoritate, imigranți cu bani care doresc să ajungă în Germania, Olanda sau Suedia, țări cu înalt nivel de trai. Îi putem compara cu valul de români care încerca să ajungă la munca în străinătate în anii 1990, însă încercând să treacă frontiera fraudulos.Imaginile de la TV ne dovedesc că statutul lor social nu este unu precar, că sunt bine îmbrăcați, hrăniți şi nu arată ca şi cum si-ar fi petrecut ultimii ani într-o zonă de război sau în tabare de refugiați din Turcia.
De fapt, nimeni nu poate garanta că imigranții sunt sirieni, aceștia neavând acte de identitate asupra lor. Mai mult, nu puține au fost scandalurile din Macedonia sau Grecia când autoritățile au încercat să îi amprenteze. În tragedia din Austria, când 71 de imigranți au fost găsiți morți într-un camion abandonat pe autostradă, doar 8 erau femei şi a fost găsit doar un act de identitate!1REFUGIATI  MM
Migrația acestora se suprapune migrației adevăraților refugiați, fiind greu de deosebit care sunt fiecare… Deja în tabere de refugiați din Europa, noile valuri de imigranți cu bani, bine organizați şi probabil fanatici islamiști, au preluat controlul asupra împărțirii mâncării, terorizând refugiații care sunt în această situație de ani de zile.
Valurile recente de imigranți, în marea lor majoritate formate doar din bărbați, nu au probabil nici o legătură cu…statutul de refugiat. Tinerii musculoși, bine îmbrăcați şi agresivi care sfidează grănicerii greci, sârbi şi unguri sunt probabil militanți ai Statului Islamic, Al Nusra sau alte grupări, originari din Europa, care se întorc “acasă” din cauza bombardamentelor zilnice ale aviației SUA şi a Turciei. Acesta poate fi un motiv pentru care nu au acte de identitate la ei şi refuză amprentarea….(N.News)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.