A inceput misiunea de salvare a echipei

A inceput misiunea de salvare a echipei

0 165

Adrian Mititelu finantatorul formatiei Universitatea Craiova, a inceput misiunea de salvare a „juvetilor”. Prima masura pe care patronul oltean a luat-o, este reducerea salariilor pe care jucatorii le au.
„O sa incerc sa vorbesc cu jucatorii, sa vedem daca vom gasi intelegere, daca se pot reduce salariile trecute in contract. Este una dintre temele discutiei cu Victor Piturca din ianuarie. Trebuie sa vedem ce se poate face. Sunt un tip deschis, sunt democratic. Nu sunt un dictator, asa cum se spune pe aici. Am discutat cu oamenii, sunt un tip de dialog. Deranjant e ca sunt altii care cred ca detin adevarul absolut”, a declarat Adrian Mititelu la sportfm.
De asemenea, Mititelu sustine ca o alta sursa de finantare a echipei ar putea veni din vanzarea jucatorilor.
„Sunt opt jucatori care si maine ar putea fi transferati, pe sume consistente pentru perioada asta. Astia sunt cei ceruti, nu cei scosi la vanzare. Atentie, printre ei nu se afla nici Wobay! Vindem oricand, dar numai afara. Asta e parerea mea, dar trebuie sa ma consult si cu Piturca daca se pune problema, pentru ca asa am hotarat, sa luam hotarari de comun acord”, a adaugat Mititelu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.