A fost arestat pistolarul din Borsa

A fost arestat pistolarul din Borsa

0 203

Mihali Nicoara, suspect in dosarul „Buldozerul” care a reusit sa scape de trei ori pana acuma din capcanele oamenilor legii, a fost prins.
Nicoara Mihali, zis Bandris, poreclit Pistolarul dupa ce a tras cateva focuri de arma in urmaritorii sai si a dat, cu jeepul, masina politiei la o parte din calea sa, unul dintre suspectii din dosarul „Buldozerul”, a fost prins ieri dimineata in localitatea Borsa.
Mihali a fost prins in locuinaa prietenei sale din Borsa, iar potrivit primelor informatii acesta era inarmat, insa nu a apucat sa faca uz de arma. Mihali urmeaza sa fie dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare.

Nicoara Mihali, zis Bandris, zis mai nou Pistolarul, in varsta de 22 de ani, a fost in atentia politistilor de mai mult timp, fiind implicat in mai multe scandaluri. La inceputul lunii august, politistii au tras mai multe focuri de arma, in centrul orasului Borsa, pentru a-l prinde pe Bandris, care este suspect in dosarul traficului cu utilaje furate, insa acesta a reusit sa fuga dupa ce a lovit de trei ori cu autoturismul sau masina politiei, iar, in timpul manevrelor, a avariat alte trei masini parcate in zona.

Politistii au mai inregistrat doua scandaluri in care a fost implicat Mihali in 11 si 19 august 2008, incidente in urma carora tanarul a fost cercetat pentru patrundere fara drept in zona de siguranta a infrastructurii feroviare publice din Craciunesti, distrugere, precum si pentru ultraj contra bunelor moravuri, nereespectarea regimului armelor si munitiilor si vatamare corporala grava.
Ca un strop de picanterie, Mihali a fost prins de politisti sub patul din camera iubitei sale.
Noua persoane cercetate in cazul traficului cu masini furate din strainatate au fost arestate preventiv in data de 18 iulie, iar alte trei au fost arestate preventiv in data de 5 august.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.