Cum a câștigat Cristina Bălan Vocea României ? Ce a...

Cum a câștigat Cristina Bălan Vocea României ? Ce a stârnit reacții dure în rândul unor telespecatori…

0 504

Cristina Bălan a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe românești ale anilor 2000, O  perioadă de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei. În ciuda controverselor, multe justificate, ea a primit susținerea publicului… manipulat discret. Mulți dintre internauți și-au arătat revoltati când au văzut cine a câștigat Vocea României și au spus că vedetele reale nu ar trebui să fie acceptate în concurs. Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, a studiat muzica încă din clasele primare, iar mai târziu s-a înscris la Conservator, dar a renunţat după doi ani din cauză… de prea multă teorie, conform Pro TV.
În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, formatie de mare succes incă dîn anul 1999.
Impact a fost una dintre cele mai de calitate trupe româneşti de după Revoluţie, mai ales datorită faptului că a fost prima formaţie al cărui sound semăna cu cel din străinătate si  a lansat numeroase hit-uri.C. Bălan În 2009, Rareş a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan. Dupa  sfârşitul proiectului Impact, Cristina şi Gabriel au decis să se concentreze pe proiectele solo, iar la finele lui 2012 s-au căsătorit, din 2013 devenind părinţii a doi băieţei gemeni. În acest context, vă invităm să vă spuneți părerea: Ar trebui ca vedetele să nu mai aibă voie să participe la concursuri, cu premii foarte consistente de genul Vocea României?
Eu fostelor vedete le-aș interzice participarea… la alta „categorie!”. Am sentimentul unei șanse furate altora! Dar e tipic românesc: concursuri aranjate! De fiecare dată era salvată de Chirila Tudor, care face pe marele „reprezentant” al Colectiv! Vad ca PCR – pile, cunoștințe, relații nu dispare! Copiii tineri așteaptă la rând… degeaba!, a scris un internaut pe Facebook.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.