Jur in fata lui D-zeu ca nu am copiat la teza!

Jur in fata lui D-zeu ca nu am copiat la teza!

0 192

Aceasta este declaratia pe care elevii unui liceu din Timisoara trebuie sa o faca inainte de a inmana profesorului teza pe care tocmai au terminat-o de redactat.
Un elev din clasa a XII-a A de la Liceul Teologic Baptist si-a postat teza pe Facebook, potrivit adevarul.ro.
Pe lucrarea tip grila, sub numele elevului examinat, este scris ingrosat juramantul pe care elevul trebuie sa si-l asume si sa il semneze: „Marturisesc inaintea lui Dumnezeu ca nu am copiat la aceasta teza”.
Directorul Liceului Teologic Baptist a declarat ca este posibil ca aceasta practica sa existe. Intr-o prima faza a spus ca nu stie despre acest juramant, apoi a spus ca semnarea juramantului depinde de fiecare elev in parte, fiind optionala.
Declaratiile acestuia au fost de destul de contradictorii. Mai apoi, acesta a spus ca aceasta practica nu este foarte des intalnita.
„Nu stiu. E posibil, ca e profil teologic. Cred ca e vorba despre asumarea responsabilitatii. Nu e o practica generalizata. O fi fost vreo intamplare. E foarte posibil sa se intample lucru asta la doctrine biblice. E o materie de specialitate. E liber consimtit. Si-o asuma. Intra si asta in asumarea lui. E o practica in cadrul cultului. La disciplina asta profesorul o fi cerut o data, de doua ori, de trei ori… Aaaaa, apare pe scris pe lucrare. Da, lucrarile se fac si se multiplica pe calculator si se dau la elevi. Probabil ca profesorul a formulat cerinta aceasta, cine stie. Cred ca e optionala. Unii pot sa semneze, altii nu”, a declarat Ilie Danut, directorul Liceului Teologic Baptist din Timisoara, conform Adevarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.