FC Brasov pune in vanzare preturile pentru semifinala cu Steaua din Cupa...

FC Brasov pune in vanzare preturile pentru semifinala cu Steaua din Cupa Romaniei

0 181

FC Brasov a anuntat marti, preturile biletelor pentru meciul cu Steaua, contand pentru mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, cel mai ieftind fiind de 30 de lei la peluza, tribuna I si II.
Biletele vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 6 mai, de la ora 15.00, la magazinul oficial al clubului din complexul Eliana Mall. Primii 4.000 de suporteri care isi vor achizitiona bilete la acest joc vor primi cadou cate un DVD de colectie Steagul Rosu Brasov – Anii de glorie.

Pretul unui bilet la peluza, tribuna a II-a si tribuna I costa 30 lei, in sectoarele S si T pretul este de 50 lei, iar la tribuna oficiala costul unui bilet de intrare este de 150 lei. DVD-ul Steagu Rosu – Anii de glorie se va acorda la orice bilet din primele 4000 cumparate. O persoana va putea achizitiona maxim cinci bilete pentru meciul cu Steaua.

Meciul FC Brasov – Steaua, contand pentru mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei, se va disputa miercuri, 11 mai, de la ora 20.45, pe Stadionul Tineretului din Brasov.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.