Interlop brasovean lipsa la apel

Interlop brasovean lipsa la apel

0 203

Audierile maraton in cazul interlopilor ridicati de mascatii DIICOT si BCCO s-au incheiat cu o supriza neplacuta pentru oamenii legii. Adrian Cotos, unul din tre acuzati, nu s-a mai prezentat la pronuntarea sentintei. Din lotul de 13 insi retinuti de oamenii legii, doar 4 au primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Printre ei si Cotos, in cazul caruia politistii de la Crima Organizata au declansat operatiuni de capturare. Ceilalti 9 insi vor fi cercetati in stare de libertate.
Dupa ce audierile se incheiasera dupa ora 2 in noaptea de joi spre vineri, toti cei 13 inculpati retinuti miercuri de oamenii legii au fost lasati sa mearga la casele lor pentru ca le expirasera mandatele de retinere. S-au intors insa vineri dupa-amiaza in jurul orelor 16.00 carand bagaje, plapumi, televizoar, bacsuri de suc si apa, pregatiti in cazul in care magistratii i-ar fi retrimis dupa gratii. Doar patru dintre ei au primit insa mandat. Adrian Cotos a fost singurul care nu s-a prezentat la pronuntarea instantei, motiv pentru care politistii au declansat operatiuni de capturare a acestuia, pentru a-l aduce din nou in fata instantei. .
Cei trei inculpati prezenti au fost urcati in duba politiei cu tot cu bagaje si transportati sub escorta mascatilor in arestul IJP Brasov. Cei 9 norocosi s-au intors la casele lor. Aparatorii celor 4 suspecti vor formula insa recurs la decizia Tribunalului Brasov; cel mai probabil, actiunea urmeaza a fi judecata la Curtea de Apel saptamana viitoare. Si procurorii care au instrumentat cazul vor ataca decizia magistratilor in cazul suspectilor eliberati.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.