Aglomeratie infernala pe DN 1, a doua zi de Pasti

Aglomeratie infernala pe DN 1, a doua zi de Pasti

0 230

Traficul pe DN 1 ieri dupa-amiaza a fost infernal. Cei care s-au incumetat sa se aseze cuminti in coloana au avut mult timp de asteptat, stand nemiscati ore in sir in traficul supraaglomerat de pe Valea Prahovei.
Circulatia rutiera s-a desfasurat cu dificultate, pe unele portiuni ale drumului national 1, intre Brasov si Bucuresti, pe sensul de mers spre Capitala, mii de turisti intorcandu-se spre case de la munte.
Potrivit politistilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, luni dupa-amiaza s-a circulat bara la bara pe DN 1, in zona statiunii prahovene Busteni, precum si la iesire din Sinaia spre Ploiesti.
Conform politistilor de la Dispeceratul de monitorizare a traficului rutier amplasat in localitatea prahoveana Barcanesti, peste 30.000 de masini au tranzitat, luni, intre orele 8:00 si 19:00, DN 1, in zona Barcanesti.
Dintre acestea, 19.654 autovehicule au circulat pe sensul de mers Brasov – Bucuresti, 11.112 masini tranzitand DN 1 pe sensul de mers Bucuresti – Brasov.
Un accident rutier in care au fost implicate doua masini si un motoscuter s-a produs, luni seara, in jurul orei 19:00, la kilometrul 74 al DN 1, in dreptul orasului Baicoi, informeaza Mediafax. In urma impactului dintre cele trei autovehicule patru persoane au fost ranite.
Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 13:05 a fost luata masura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, in vederea evitarii ambuteiajelor pe raza statiunilor montane.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.