Ilie Balaci: Craiova nu mai are nici o sansa de salvare de...

Ilie Balaci: Craiova nu mai are nici o sansa de salvare de la retrogradare

0 199

Ilie Balaci fosta mare glorie a Universitatii Craiova, a criticat jocul oltenilor si campania de transferuri din vara. Balaci este de parere ca oltenii nu mai au nici macare o sansa de salvare de la retrogradare.

„Craiova nu se mai poate salva pentru ca nu joaca nimic. Nu vezi un jucatori mai de Doamne ajuta, nu vezi daruire. Nu exista cuvinte sa poti caracteriza echipa asta de astazi. Nu sunt cuvinte necesare ca sa exprim ce inseamna aceasta echipa, jalnic este putin spus. Este rusinos! Echipa trebuie schimbata cu totul si sa pastram tinerii. Nu mai putem discuta despre Liga I pentru ca nu ne da sperante ca ar putea castiga puncte pe undeva. Mereu ne intrebam cate goluri luam. Victoria Brasovului este total meritata. Cine a adus jucatorii astia?! Nu înteleg, nu avem voie sa jucam daca nu avem jucatori straini?! Zoro daca avea spada la el putea sa sparga mingea”, a spus Balaci la Digi Sport.

Universitatea Craiova se indreapta tot mai mult spre prapastie, dupa ce a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Brasov.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.