Dieta pentru un SEX mai bun cu partenerul/a

Dieta pentru un SEX mai bun cu partenerul/a

0 216

Iti doresti sa ai parte de partide de sex mai bune? Vrei sa simti placerea la maxim? Ei bine, si alimentele te ajuta, deoarece unele dintre ele contribuie la cresterea libidoului.
Creierul nostru produce anumite substante chimice care influenteaza apetitul sexual, iar in lipsa acestora, viata sexuala poate fi afectata.
Cele mai multe diete pentru o viata sexuala de senzatie se concentreaza asupra starii de sanatate a inimii si includ un consum ridicat de fructe, legume si cantitati moderate de carne. In doar sase saptamani, o astfel de dieta poate creste vitalitatea sexuala, potenta si sanatatea.
Poti reduce aceasta deficienta manancand mai multe legume, oua si grau integral (ele reprezinta o susa buna de colina, o precursoare a acetilcolinei).
Pentru cresterea libidoului ai nevoie de mai multe proteine slabe, pe care le poti lua din pui sau din peste.
Iata o lista a alimentelor care trebuie consumate pentru un apetit sexual sanatos:
Merele
Ciocolata
Avocado
Nucile si migdalele
Pestele
Stridiile
Stilul tau de viata este foarte important in dezvoltarea si intretinerea productiei de hormoni. Cand simturile intalnesc stimuli sexuali, acestea ajung in lobul limbic al creierului, gandit ca centru „placere” al corpului.
Eliberarea endorfinei in timpul si dupa sesiunile de exercitii fizice elimina depresia si anxietatea, creste stima de sine si contribuie la revigorarea libidoului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.