Pact portocaliu si Parteneriat Lascarica-Domn Semaca

Pact portocaliu si
Parteneriat Lascarica-Domn Semaca

0 210

Una din fetele de casa ale Regimului Basescu, evident si cu sot la Cotroceni, a trecut de la basme la politica. Prin promovarea femeii Raluca Turcan, ajunsa vicepresedintele PDL, se acuza contracandidatul presedintelui Emil Boc, Vasile Blaga, de lipsa de fairplay. Mai mult, aceasta cere realizarea unui Pact portocaliu prin care cei trei aspiranti la sefia PDL, Boc, Blaga si Paleologu – sa nu-si mai traga la oase intre ei. Madam Turcan are si o viziune strategica prin care le cere celor trei crai portocalii, care se bat pentru cel mai inalt si portocaliu scaun din PDL, sa isi indrepte tinta atacurilor catre „adevaratul adversar”- Opozitia.

Parteneriatul Lascarica-Domn Semaca
Cu amintirea ultimei povesti ascultate, Raluca Turcan, cea care se mai uita si la filmele lui Sergiu Nicolaescu (asta doar de cand a demisionat din PSD), a ajuns sa-l confunde pe Emil Boc cu un “mare” nemuritor. Intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul, Raluca Turcan afirma ca Emil Boc este un Highlander care a supravietuit unei perioade dificile de guvernare. Ca ce face Boc nu este guvernare este o alta discutie. Nu o contrazicem pe madama asta pentru ca trebuie sa recunoastem ca deriva Regimului Basescu este tinuta inca pe linia de plutire de Guvernul Boc, cel care asigura si “rata” de acumulare si crestere a averilor celor ce si-au vopsit pana si constiinta in portocaliu.
Atenta sa nu uite Opozitia, Raluca Turcan spune despre liderul PNL Crin Antonescu, ca s-a transformat in subalternul lui Ion Iliescu, amintindu-i de „parteneriatul Lascarica-Domn Semaca”.
Deputata pedelista uita ca tatuca Iliescu este unul din cei care l-au adus pe Traian Basescu la putere aruncand tara in cea mai cenusie si trista perioada – Regimul Basescu – singurul regim de sorginte securist -nomenclaturista din Europa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.