Real Madrid a gasit inlocuitorul lui Mourinho

Real Madrid a gasit inlocuitorul lui Mourinho

0 210

Tehnicianul italian Carlo Ancelotti poate sta linistit! Desi este foarte aproape sa fie dat afara de Chelsea dupa eliminarea din Liga el este vazut ca inlocuitorul perfect al lui Mourinho la Real Madrid!

Englezii de la Daily Mail scriu ca antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, este primul pe o lista foarte scurta a candidatilor pentru inlocuirea lui Mourinho la Real. Sefii de pe Bernabeu au devenit extrem de ingrijorati de zvonurile care il dau pe Mourinho inapoi in Anglia si de faptul ca antrenorul are o relatie foarte incordata cu presa din Spania.

Presiunea de pe umerii lui Mourinho a crescut si mai mult dupa ce a fost criticat de legenda de pe Bernabeu, Alberto Di Stefano, care a criticat tactica aplicata de portughez la meciul cu Barcelona. Di Stefano a mai spus ca echipa lui Mourinho nu a aratat personalitate si a ridicat-o in slavi pe Barcelona!

Ancelotti este una dintre solutiile pe care sefii lui Real le-au gasit pentru inlocuirea lui Mourinho iar italianul deja le-a transmis spaniolilor ca este pregatit pentru aceasta provocare.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.