RAT Brasov: Mai multe autobuze de luni

RAT Brasov: Mai multe autobuze de luni

0 243

Perioada concediilor a luat sfarsit, vacanta de vara este deja o amintire, asa ca brasovenii s-au intors in orasul lor pentru un nou an de munca.
In consecinta, pentru ca numarul de calatori s-a marit brusc acum, la inceput de septembrie, Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov vine in ajutorul acestora.
Astfel, de luni, 13 septembrie, se va reveni la programul extins de circulatie.
Va creste frecventa mijloacelor de transport in comun pe 19 dintre cele 40 de trasee, ajungandu-se ca la orele de varf RAT Brasov sa aiba in circulatie minim 133 de autovehicule.
In acest fel, in timpul orelor de varf, pe liniile 5 si 6, frecventa de circulatie a autobuzelor va fi de cinci minute, iar pe liniile 8, 17 si 22, de exemplu, frecventa sosirii in statii va fi de sase minute.
Noul program de circulatie al mijloacelor de transport in comun va putea fi consultat pe site-ul www. ratbv. ro, la sectiunea „Trasee si orare”, incepand de maine.
De asemenea, vor fi actualizate si tabelele aflate in toate statiile, pana cel tarziu duminica. „RAT Brasov isi continua demersurile pentru a oferi calatorilor conditii cat mai bune de siguranta si confort, astfel ca pe acele trasee pe care se inregistreaza un flux mare de calatori vom suplimenta de la data amintita numarul de autovehicule”, a precizat Silviu Stefan, purtatorul de cuvant al RAT Brasov, citat de cotidianul Adevarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.