Fabrica interzisa de mezeluri la Brasov

Fabrica interzisa de mezeluri la Brasov

0 259

La Brasov se intampla tot felul de lucruri ciudate in organizarea socio-economica. Daca acum cateva saptamani s-a descoperit faptul ca banii din banci dispar peste noapte, iar firma ce are profit de milioane de euro nu are niciun angajat, iata ca ne confruntam cu o noua „surpriza” de acest gen.
Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Brasov a decis inchiderea unei societati care fabrica, fara nicio autorizatie, preparate din carne.
La „fabrica” de pe strada Tampei nu se produceau doar mezelurile, ci erau si valorificate intr-un fel de magazin, situat la intrarea in curtea imobilului.
Potrivit sefului CJPC Brasov, Ionel Spataru, la locul unde se produceau mezelurile au fost gasite, in doua incaperi, utilaje specializate, dar acestea erau amplasate, bineinteles, intr-un spatiu impropriu desfasurarii acestei activitati.
„Deoarece societatea nu avea autorizatie de functionare si nici avizul sanitar-veterinar, s-a luat decizia acordarii a doua amenzi, de cate 10.000 de lei, si am dispus suspendarea activitatii de procesare a carnii”,a precizat Ionel Spataru, citat de Buna Ziua Brasov.
Seful CJPC Brasov a mai anuntat ca s-au desfasurat controale in mai multe supermarketuri, referitoarea la comercializarea de produse care fac parte din campanii promotionale incheiate.
„Dintre cei 119 agenti economici care au fost verificati, am gasit probleme la 59 dintre acestia. Au fost depistate situatii in care se vindeau produse, cum ar fi napolitanele cu crema de cacao, sub sigla publicitara a unor campanii promotionale expirate, care determina inducerea in eroare a consumatorilor”, spune Spataru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.