Dineu cu prosti – pe 5 decembrie, la Brasov

Dineu cu prosti – pe 5 decembrie, la Brasov

0 173

Vreti sa va distrati, sa uitati de griji, sa va amuzati, vreti sa radeti, si iar sa radeti, atunci mergeti in curand sa vedeti aceasta comedie savuroasa, bine construita, vie, alerta, eficace, cu o distributie perfecta… O piesa de neuitat… Dincolo de situatiile ce provoaca rasul, de dialogurile explozive si de miscarile comice, piesei nu-i lipseste consistenta psihologica…
Actori de prima clasa vor urca pescena teatrului brasovean intr-un spectacol de zile mari.
Un nou spectacol, mult asteptat de publicul brasovean”Dineu cu prosti” de Francis Verber,in regia lui Ion Caramitru,cu Horatiu Malaele in rolul principal.
Piesa de teatru „Dineu cu prosti” este o comedie ce are ca tema…prostia.Totul pleaca de la ideea nastrusnica de a organiza un dineu,ce are ca invitati amici intelectuali,snobi si sarcastici.Ei participa la titlul de „prost perfect”, insa fara sa aiba habar.Finalul piesei este o lectie de viata ce va va pune pe ganduri,in final:cine e prostul?
Francis Veber are marele talent de a scrie niste fabule bine impanate cu lovituri de teatru. Rasul provocat de acest vodevil este imposibil de oprit.
Francis Veber, regizor, dramaturg si scenarist francez, a debutat cu comedii de genul farsa in anii ’70. Fiu al unui cuplu de scriitori, in a carui „filiera” ii regasim pe celebrii Tristan Bernard si Pierre-Gilles Veber (autorul filmului Fanfan La Tulipe), si pe Catherine Veber, Francis Veber a lucrat ca jurnalist, dedicandu-se apoi cu pasiune scenariilor pentru comedii. Primul succes important, filmul cunoscut si de publicul nostru, Le Grand Blond Avec Une Chaussure Noire / Marele blond, cu Pierre Richard.(1972).
Din distributie fac parte: HORATIU MALAELE, SERBAN IONESCU, MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCIULICA, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN, ALEXANDRU GEORGESCU. Spectacolul va avea loc in data de 05 decembrie 2011, ora 19.00, la Teatrul Sica Alecsandrescu.
Informatii si rezervari la nr. de tel.: 0752791902.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.