Prinsi in gara cu valuta falsa!

Prinsi in gara cu valuta falsa!

0 144

Doi tineri brasoveni au fost retinuti dupa ce au incercat sa schimbe la o casa de schimb o bancnota de 50 de euro falsa. Politistii de la transporturi Feroviare ii filau insa de ceva vreme si au intervenit chiar cand cei doi au scos banii. Suspectilor li s-a intocmit dosar penal si vor fi cercetati in stare de libertate.
Marti seara in jurul orelor 22.00, politistii de la Transporturi Feroviare Brasov au observat doi tineri care se purtau suspect si au decis sa ii urmareasca. La un moment dat cei doi s-au indreptat catre o casa de schimb valutar din zona garii unde au incercat sa schimbe o bancnota de 50 de euro.
Cei doi tineri au fost condusi la sectie si au fost interogati cu privire la provenienta bancnotei. Ulterior, suspectilor li s-a intocmit dosar penal si vor fi cercetati in stare de libertate, de catre lucratori din cadrul Brigazii de combatere a criminalitatii organizate. Nu este prima oara in acest an cand politistii TF au avut de-a face cu persoane care au incercat sa plaseze pe piata bancnote false.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.