Revenim: Vasile Bran este membru PNL. Si cam atat.

Revenim: Vasile Bran este membru PNL. Si cam atat.

0 171

Ce poate fi mai mult decat un drept la replica?
In urma cu cateva zile am publicat un articol, in urma unor informatii, destul de sec si interogativ ,,Vasile Bran, dat afara din PNL?”.
Deoarece doar o parte din ce am scris in articol s-a adeverit, tinem sa facem cateva precizari, necesare si lamuritoare.
In primul rand Vasile Bran nu a fost exclus din organizatia municipala a PNL Brasov. Totusi, chiar prin titlu, noi nu afirmam ca o garantie acest fapt, folosind, semnul intrebari. Asta deorece dupa interogatia dubitativa din titlu am specificat in text faptul ca ,, Se pare ca soarta liberala a fostului deputat Vasile Bran, actualmente consilier municipal – nevalidat, in PNL Brasov este pecetluita”. Specificam pentru cei care nu au inteles ca articolul, avand si un caracter pamfletar, reprezinta si o potentiala sursa de informare, dar cu iz de barfa. Trebuie sa reconoastem ca unele concluzii ce deriva, totusi, din cateva fapte pe care le-am expus in articolul incriminat, pare sa fi deranjat pe unii politicieni. Astfel, spuneam acolo ca in urma unei ,,,intalniri de taina” intre ,, candidatul la acea vreme pentru ÅŸefia PNL Brasov Adrian Maxim, ,,creierul actiunii” Vasile Bran si gestionarul de fonduri pentru asfaltul brasovean, insusi primarul George Scripcaru” s-a discutat o posibila alianta transpartidica, sau cum a aparut ,, daca Maxim ajunge presedinte al organizatiei municipale a PNL Brasov si “fluiera a paguba” in viitoarea campanie electorala, el si colegul sau Vasile Bran, ambii aflati pana la momentul amintit pe locuri eligibile pe viitoarea lista de consilieri a PNL, vor deveni viceprimari ai Brasovului, adjunctii lui Scripcaru”.
Banuim, la ce iubitori de giratorii sunt brasovenii, cam cine va fi primarul dupa viitoarele alegeri. In ceea ce ii priveste pe viitorii viceprimari, cum nu ghicim nici in bobi, nici in sondajele de casa ale pedeleului, nici in cafeau lu domn primar, nu putem prevedea exect numele acestora. Ce stim este faptul ca George Scripcaru isi schimba promisiunile cu 180 de grade atunci cand interesaul politic sau financiar i-o cere. Si mai stim cert cateva lucruri. Unu, inainte de turul doi al alegerilor din PNL, Adrian Maxim, desi cu sanse reale de a prelua conducerea, si-a anuntat retragerea. Doi, Adrian Atomei este presedintele organizatiei municipale a liberalilor. Trei, Vasile Bran, liberal prin gandire, actiune si evolutie in ultimele doua decenii, este in momentul in care scriem aceste randuri, membru cu drepturi depline la PNL.
Asa cum il cunostem si mai ales cum se prezinta, acesta va mai trage multe sfori in politica brasoveana. Spunem asta pentru ca el este unul din cei care a „nasit” (fixat) pe post trei (din 3) presedinti la CJ Brasov, primari si multi consilieri locali, judeteni si chiar parlamentari.
Cu toate acestea multi dintre cei pe care el i-a plasat in posturi cheie se pare ca l-au parasit, dovada faptul ca desi este consilier local cu drepturi depline si desi instanta i-a dat dreptate, plenul Consiliului Local Brasov refuza de trei ani sa-l valideze.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.