Nu poate intelege de ce a fost trimis in tribuna si cum...

Nu poate intelege de ce a fost trimis in tribuna si cum a pierdut FC Brasov un puct cu Steaua

0 122

Marius Sumudica tehinicianul formatiei FC Brasov, a atacat virulent arbitrajul din meciul cu Steaua, partida jucata pe stadionul National Arena, in etapa a XV-a a Ligii I.

Antrenorul brasovenilor nu poate intelege cum de o brigada de arbitrii poate conduce intr-o asa maniera o partida de fotbal din Liga I.
„Sunt foarte nervos pentru ce s-a inamplat la acest joc. Nu inteleg de ce am fost trimis in tribuna. Nu am facut niciun gest, desi am fost injurat si provocat tot meciul de intreg stadionul. A fost o partida frumoasa, stricata de aceasta brigada de arbitri. Cum ma apar eu in fata Comisiei, daca un arbitru vrea sa te dea afara, te da afara.

O sa se ajunga la ce s-a intamplat cu Ionel Ganea la Timisoara. O sa se ajunga la gesturi extreme, fereasca Dumnezeu. Nu vreau sa fiu calcat in picioare, pentru ca si din banii clubului meu sunt platite baremurile acestor oameni. Trebuie tras un semnal de alarma, dar nu sunt in masura sa fac analiza fotbalului romanesc. Sunt un antrenor mic, nu am ajuns nicaieri, dar am pasiune, imi arde inima pentru asta. Pentru mine a fost viciere de rezultat, am pierdut un punct clar. Tin sa-i felicit pe jucatori pentru felul in care au jucat in acest meci, pentru ca FC Brasov a jucat fotbalul si merita un punct. Steaua nu avea nevoie de ajutorul arbitrilor sa castige acest meci”, a declarat Sumudica la conferinta de presa.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.