Cursuri gratuite in strainatate pentru elevi

Cursuri gratuite in strainatate pentru elevi

0 255

IEC – International Education Center Romania (iec.ro) promoveaza educatia fara frontiere si incurajeaza fiecare demers de aplicatie, oferind consultanta personalizata gratuita!
A studia in strainatate a devenit un proiect cu adevarat realizabil.
Sistemul educational european a devenit mai accesibil, procedurile de aplicare sunt mult mai facile si programe noi avantajoase s-au lansat de curand.
IEC – International Education Center Romania (iec.ro) promoveaza educatia fara frontiere si incurajeaza fiecare demers de aplicatie, oferind consultanta personalizata gratuita! Cei 8 ani de expertiza pe piata educationala le permit sa ofere maximum de asistenta fiecarui candidat care apeleaza la serviciile lor.
IEC Romania desfasoara programe de plasament in licee, scoli boarding, universitati si scoli de limba din toata lumea.
Daca esti tentat sa beneficiezi de gratuitate in ceea ce priveste taxele scolare, atunci Danemarca sau Finlanda sunt destinatii-cheie pentru tine, daca te fascineaza prestigiul invatamantului britanic – vei avea parte de tot suportul nostru in realizarea aplicatiei pentru Marea Britanie, daca esti in cautare de un mediu dinamic si receptiv la nou, atunci Olanda este o optiune excelenta pentru tine.
Pentru orice nedumerire, ezitare sau intrebare, puteti apela la adresa office@iec.ro sau vizitati siteul sau mergeti la targurile de educatie ce urmeaza a fi organizate la sfarsitul lunii noiembrie 2010 in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.