Revista copiilor talentati si inteligenti din Romania

Revista copiilor talentati si inteligenti din Romania

0 129

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a lansat in acest week-end, la Targul International „Gaudeamus – Carte de invatatura”, primul numar al revistei “Caietele FDVDR”.
Publicatia prezinta povestile copiilor geniali si activitatile la care ei participa in cadrul programelor derulate de Fundatia Dan Voiculescu.
In paginile revistei “Caietele FDVDR”, cei mai talentati tineri isi gasesc spatiul in care se pot exprima.
Intre talent si performanta este adeseori un drum lung, dar pe care ei il parcurg cu ajutorul unor programe personalizate, special concepute de fundatie in completarea abilitatilor individuale ale fiecaruia.
Rezultatele ultimilor 20 de ani de activitate a fundatiei, precum si cele mai recente proiecte derulate se regasesc in cuprinsul primului numar al revistei “Caietele FDVDR”.
La eveniment, au fost prezenti o parte dintre protagonistii articolelor revistei, membri ai Clubului de Excelenta al fundatiei. Alaturi de ei, s-au aflat doi dintre colaboratorii fundatiei, Florin Chilian si Alessandra Stoicescu.
Iubitorii lecturii, prezenti duminica la targul Gaudeamus, se vor putea bucura si de un program artistic sustinut de grupul vocal al fundatiei, “Stelutele Europei” si de un recital de poezie oferit de Corina Ciuca (16 ani), cea mai tanara poeta lansata anul acesta in cadrul Targului National al Cartii de Poezie, organizat de Uniunea Scriitorilor din Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.