Doar o remiza pentru FC Brasov

Doar o remiza pentru FC Brasov

0 217

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Daniel Isaila, a remizat pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), in fata formatiei Unirea Urziceni.
In fata a aproximativ 8.000 de spectatori care au fost prezenti pe stadionul „Silviu Ploiesteanu”, FC Brasov nu a reusit sa isi adjudece toate cele trei puncte puse in joc. Scorul a fost deschis de Bilasco in minutul 3, pentru ca Hadnagy sa egaleze in minutul 14. Aceasta este a treia remiza a ialomitenilor in acest sezon.
Brasovenii au revenit insa foarte rapid in joc si, impinsi de la spate de suporteri, au reusit sa restabileasca egalitatea in minutul 14 prin Attilla Hadnagy, care a inscris cu capul din careu, dupa o centrare a lui Cristi Ionescu.
Din acel moment, Unirea Urziceni a cazut treptat in joc, dand sansa gazdelor sa domine copios pana la pauza. Insa ocaziile de gol nu au fost multe, chiar daca desele actiuni de atac ale celor de sub Tampa au ajuns pana in preajma portii lui Grigore.
Startul partii secunde putea sa aduca, la fel ca in prima repriza, un gul pentru Urziceni, insa sutul din lovitura libera a lui Brandan a trecut la mica distanta de vinclu. Minutul 73 a adus o alta serie de ocazii ale ialomitenilor, in Minca a facut minuni in poarta, parand miraculos sutul lui Rusescu din lovitura libera, pentru ca in aceeasi faza sa scoata sutul lui Frunza.
Brasovul a dat impresia ca nu poate opune rezistenta oaspetilor, care au presat periculos in continuare. Cu 10 minute inainte de finalul timpului regulamentar Onofras a avut golul victoriei in varful ghetei, insa mingea deviata de el de langa Minca a trecut milimetric pe langa poarta.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.